Balance Platforms Airex: Pusiausvyros platforma Airex
Balance Platforms Airex: Pusiausvyros platforma Airex
Balance Platforms Airex: Pusiausvyros platforma Airex
Balance Platforms Airex: Pusiausvyros platforma Airex

Pusiausvyros platforma Airex

741364
€69.99
Monthly payment from 6.49€
The product wil be delivered until:2024-04-23

Description

Balansinė pagalvėlė "Solid" dėl savo didesnio tankio suteikia daug švelnesnius dirgiklius; ji nėra tokia nestabili ar svyruojanti kaip visos kitos AIREX® balansinės pagalvėlės. Optimalus variantas vyresnio amžiaus žmonėms arba terapeutams, norintiems jį naudoti jau terapijos pradžioje. Dėl itin tvirtų savybių ji taip pat labai gerai naudojama funkcinėje treniruotėje, nes ją galima treniruoti ir ant batų.

Platus vaflinis įspaudas abiejose pusėse leidžia paprastai, dar labiau, neslidžiai ir saugiai taikyti terapijos ir treniruočių metu.


Numatoma paskirtis:

AIREX® gaminiai yra skirti kaip judesio terapijos priemonė, skirta naudoti tiek įstaigose, tiek buityje. Ant grindų gulintis daiktas tarnauja kaip atrama žmogui atliekant mediciniškai nurodytus ir paskirtus pratimus, skirtus motoriniams įgūdžiams ir pusiausvyrai gerinti arba laikysenos kontrolei ir (arba) dėl neurologinės ar ortopedinės ligos atsiradusiam galūnių ir liemens raumenų silpnumui gydyti.

Savybės
Pagrindinės "Balance-pad Solid" savybės:

Didelis efektyvumas

Švelnūs nestabilūs dirgikliai dėl didesnio tankio putų sudėties
Didesnis saugumas

Neslystantis dėl unikalios paviršiaus tekstūros ir didesnio svorio
Sąnarių ir stuburo reljefo palengvinimas dėl puikių slopinimo savybių
Daugiafunkcinis

Product Details

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Product added to wishlist