• On sale!
  • -€5.00
Canteens and Mugs CamelBak: Gertuvė Camelbak Insul, 0.6l, balta

Gertuvė Camelbak Insul, 0.6l, balta

729972
€34.99
from 2023-12-31 to
€39.99
-€5.00
Delivery in: 2-3 work days
In stock: our warehouse (1 pcs.)
1-2 business days

Description

Produkto personalizavimas

pontas_banner.png

Reikalingas jūsų užrašas ar logotipas ant prekės? Mūsų įmonė atlieka termo/sublimacinę spaudą, siuvinėja ant tekstilės, sportinių aprangų, rankšluosčių ir kt. Graviruojame ant gertuvių, puodelių, termosų, peilių ir kitų jums reikalingų personalizuoti produktų.

Daugiau informacijos rasite: www.pontas.lt Jeigu turite daugiau klausimų apie galimybę personalizuoti šią prekę - susisiekite telefonu: +37069987173 arba parašykite: labas@pontas.lt

 

Plieninis gėrimų butelis, tinkamas tiek karštiems, tiek šaltiems gėrimams. Dėl vakuumo tarp dvigubų sienelių karšti gėrimai išlieka šilti iki 6 valandų, o vėsūs gėrimai gali būti geriami 24 valandas. Dangtelis lengvai atidaromas vos vienu pasukimu, užfiksuojamas ant butelio dangtelio magnetu ir nekliudo, todėl iš čiaupo per gėrimo angą galima greitai, tvarkingai ir patogiai pripildyti butelį. Todėl dangčio atidaryti nereikia, išskyrus plovimo atvejus. Dėl šios konstrukcijos taip pat nėra galimybės pamesti dangtelį. Geriamojo maišytuvo kampas, dydis ir konstrukcija yra suprojektuoti taip, kad užtikrintų didelį vandens srautą ir prireikus būtų galima išpilstyti vieną dozę. Kandiklio viduje yra sriegis, todėl jo išorinis paviršius yra lygus, o lūpos glaudžiai priglunda prie angos kraštų. Taip pat tinka nešvarioms sąlygoms: dangtelis apsaugo kandiklį ir yra lengvai valomas. Integruota tvirtinimo kilpa palengvina buteliuko nešiojimą ir yra suprojektuota taip, kad jį būtų galima ilgai nešiotis pirštais. Pagaminta iš medžiagų, kurios nesukelia jokio kvapo ar skonio vandenyje. Lengva palaikyti švarą. Dangtelį galima plauti indaplovėje. Buteliuką rekomenduojama plauti rankomis. Dangčio medžiaga - smūgiams atsparus BPA neturintis tritanas. Buteliukas pagamintas iš 18/8 nerūdijančio plieno. Universalus sriegis: unikalus dangtelis tinka daugeliui kitų butelių, o ant butelio esantis sriegis tinka daugumai vandens valytuvų. 10 metų medžiagų ir gamybos defektų garantija.

Product Details

Material
Steel
Type
Leisure drinking bottle
Capacity
0.6 l
Color
Biały

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Product added to wishlist