• On sale!
  • -€7.00
Thermoses CamelBak: Termosas Camelbak MultiBev, 0.65l, žalias

Termosas Camelbak MultiBev, 0.65l, žalias

730465
€60.99
from 2023-12-31 to
€67.99
-€7.00
Monthly payment from 5.66€
Delivery in: 2-3 work days
In stock: our warehouse (1 pcs.)
1-2 business days

Description

Produkto personalizavimas

pontas_banner.png

Reikalingas jūsų užrašas ar logotipas ant prekės? Mūsų įmonė atlieka termo/sublimacinę spaudą, siuvinėja ant tekstilės, sportinių aprangų, rankšluosčių ir kt. Graviruojame ant gertuvių, puodelių, termosų, peilių ir kitų jums reikalingų personalizuoti produktų.

Daugiau informacijos rasite: www.pontas.lt Jeigu turite daugiau klausimų apie galimybę personalizuoti šią prekę - susisiekite telefonu: +37069987173 arba parašykite: labas@pontas.lt

 

MAŽIAU NEŠIOTIS: DAUGIAU GERTI: NIEKO NEŠVAISTYTI. Plieninis vandens buteliukas "2 viename" su išimamu puodeliu dugne. Ant buteliuko dangtelio galima uždėti silikoninį puodelio dangtelį, kavos pieną ar užkandį. Buteliuką lengva nešiotis su rankena. Viskas patogiai įskaičiuota! Tinka tiek karštiems, tiek šaltiems gėrimams. Dvigubų sienelių konstrukcija ilgai išlaiko norimą temperatūrą. Pagaminta iš medžiagų, kurios nesukelia kvapo ar skonio nei buteliuko turiniui, nei tuščiam buteliukui. Buteliukas pagamintas iš nerūdijančio plieno. Lengva valyti: dangtelio ir dangtelio dalis galima plauti indaplovėje, buteliukas plaunamas rankomis.

Product Details

Material
BPA free
BPF free
BPS free
Stainless steel
Type
Thermos
Capacity
0.65 l
Color
Green

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Product added to wishlist