• Išpardavimas!
  • -3,00 €
Termosai CamelBak:  Termo puodelis Camelbak Hot Cap, 0.35l, baltas

Termo puodelis Camelbak Hot Cap, 0.35l, baltas

730079
33,99 €
Akcija vyksta nuo: 2023-12-31 iki:
36,99 €
-3,00 €
Pristatymas: 1 - 2 darbo dienos
Prekę galite rasti parduotuvėje Kaune: Ateities pl. 23 b (3 vnt.)

Prekės aprašymas

Produkto personalizavimas

pontas_banner.png

Reikalingas jūsų užrašas ar logotipas ant prekės? Mūsų įmonė atlieka termo/sublimacinę spaudą, siuvinėja ant tekstilės, sportinių aprangų, rankšluosčių ir kt. Graviruojame ant gertuvių, puodelių, termosų, peilių ir kitų jums reikalingų personalizuoti produktų.

Daugiau informacijos rasite: www.pontas.lt Jeigu turite daugiau klausimų apie galimybę personalizuoti šią prekę - susisiekite telefonu: +37069987173 arba parašykite: labas@pontas.lt

 

Naujas, nuostabus "Take Away" puodelis, skirtas geresnei kavos ir arbatos gėrimo patirčiai mobiliesiems naudotojams, taip pat šaltiems gėrimams. Tinka darbui, namams, studentams ir kelionėms. Jis puikiai telpa rankoje ir puodelių laikikliuose, be to, jį labai lengva išlaikyti švarų. Galima rinktis įvairių stilingų spalvų. Dangtelis turi 360 laipsnių kampu besisukantį dangtelį, todėl galite gerti iš bet kurios puodelio pusės. Vakuuminė konstrukcija išlaiko gėrimą karštą 6 valandas. Konstrukcija sukurta taip, kad atlaikytų smūgius. Pagaminta iš medžiagų, kurios nesukelia jokio gėrimo kvapo ar skonio. Pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno. Lengva valyti: naujojo dangtelio mechanizmas atsidaro iš dviejų dalių, kad būtų lengva valyti, ir jį galima plauti indaplovėje, o metalinį puodelį galima plauti rankomis.

Prekės specifikacija

Prekės svoris be įpakavimo, kg:
0.244 kg
Height
15.5 cm
Diameter
7 cm
Type
Termo puodelis
Capacity
0.35 l
Color
Balta
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta