Bras Nebbia: Moteriška liemenėlė Nebbia Classic Hero 579

Moteriška liemenėlė Nebbia Classic Hero 579

1291385
€32.99
The product wil be delivered until:2024-05-17
Size
Spalva

Description

Klasikinis priekinis dizainas ir originaliai atrodanti nugarėlė - štai kas yra moteriškos liemenėlės "Nebbia Classic Hero 579" viršus! NEBBIA aktyvioji apranga yra kažkas kita - ją apsivilkusios niekada nenorėsite nusimesti, nes žinosite, kad tai geriausias sparingo partneris. O toks didvyris kaip jūs nusipelno geriausio! Nebbia klasikinę sportinę liemenėlę pavertė moderniu ir stilingu daiktu su nuostabiomis detalėmis, tokiomis kaip siauros petnešėlės, išskirtinis NEBBIA logotipas ir šoninė nugarėlė su skyle.

Dėl plačios, vientisos juostos liemenėlė visada išlieka savo vietoje. Medžiaga, iš kurios pagaminta liemenėlė, yra itin elastinga ir atspari prakaitui bei dėvėjimuisi, todėl užtikrina patogią treniruotę. O pabaigai - galite ją dėvėti atvirkščiai. Su moteriška liemenėlės viršutine dalimi Nebbia Classic Hero 579 ekstravagantiška išsiskirsite iš kitų.


Product Details

Gender
Woman
8583130031646
1291385

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Product added to wishlist