Outdoors Backpacks Green Hermit: Drėgmei atsparus laisvalaikio krepšys GreenHermit CT-1118

Drėgmei atsparus laisvalaikio krepšys GreenHermit CT-1118

260984
€27.99
The product wil be delivered until:2024-05-05
Color

Description

Produkto personalizavimas

pontas_banner_siuvinejimas.png

Reikalingas jūsų užrašas ar logotipas ant prekės? Mūsų įmonė atlieka termo/sublimacinę spaudą, siuvinėja ant tekstilės, sportinių aprangų, rankšluosčių ir kt. Graviruojame ant gertuvių, puodelių, termosų, peilių ir kitų jums reikalingų personalizuoti produktų.

Daugiau informacijos rasite: www.pontas.lt Jeigu turite daugiau klausimų apie galimybę personalizuoti šią prekę - susisiekite telefonu: +37069987173 arba parašykite: labas@pontas.lt

 

Ultra lengvas krepšys GreenHermit CT-1118 yra itin paprastas ir praktiškas sportinio miesto stiliaus krepšys. Dėl CORDURA medžiagos, iš kurios pagamintas krepšys, jis ne tik itin tvirtas, atsparus vandeniui ir trinčiai, bet ir tinkamas bet kokioms oro sąlygoms. Be to, ši medžiaga taip pat atspari dėvėjimuisi ir dėmėms. Jis greitai ir lengvai sulankstomas į nedidelį maišelį su užtraukimo virvele ir karabinu, kurį galima pritvirtinti prie kuprinės. Krepšys yra pakankamai didelis, kad jį būtų galima naudoti kaip pirkinių krepšį ir (arba) jame laikyti asmeninius daiktus. Dėl sustiprintų siūlių Ultra lengvas krepšys GreenHermit CT-1118 yra dar patvaresnis. Kadangi krepšį galima naudoti daug kartų, jis yra ekologiškas ir draugiškas aplinkai. Visa tai lemia, kad Ultra Lightweight Bag GreenHermit CT-1118 yra ne tik miesto krepšys, bet ir puikus paplūdimio krepšys.

Product Details

Material
nylon
Weight
0.053 kg
Height
32 cm
Width
11 cm
Length
32 cm
Reflective features
No
Intended use
Leisure
Ergonomically shaped back
No
Fixing points
No
Water bag pocket
No
Raincoat
No
Optional accessories
No
Type
Leisure Bag
Capacity
14 l
Color
Optional
Manufacturer
Green Hermit
8596084027320
260984

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Product added to wishlist