Heated Pants Glovii: Šildančios kelnės Glovii GP1 su baterija (iki 6val.)

Šildančios kelnės Glovii GP1 su baterija (iki 6val.)

262955
€155.00
Monthly payment from 9.01€
The product wil be delivered until:2024-05-18
Spalva
Size

Description

Šiltos kelnės "Glovii GP1" išlaikys šilumą net šalčiausiomis dienomis. Kadangi šios kelnės yra universalios, jas galite dėvėti ir namuose, ir eidami į lauką (kaip apatinį sluoksnį). Apatinėje nugaros dalyje ir ant kelių yra anglies pluoštų, kurie užtikrina šildymą. Šie pluoštai ne tik tolygiai paskirsto šilumą, bet ir skleidžia infraraudonuosius spindulius, kurie padeda pagerinti kraujotaką. Jie yra itin patikimi ir pasižymi ilgaamžiškumu. 3 šildymo režimai leidžia prisitaikyti prie esamų oro sąlygų. Laikoma užtrauktuku užsegamoje kišenėje, įkraunama ličio baterija gali veikti net 6 valandas. Šildomos kelnės "Glovii GP1" pagamintos iš patogios medžiagos, kuri, nepaisant nedidelio svorio, užtikrina puikią šilumos izoliaciją, todėl išlaiko šilumą. Patogi juosmens juosta užtikrina, kad kelnės visada išliktų savo vietoje.

Pastaba: Neskalbkite pašildytų drabužių skalbimo mašinoje. Paviršių rekomenduojama valyti tik drėgna šluoste ir nedideliu kiekiu valymo priemonės. Jei reikia valyti kruopščiau, pritvirtinkite ir izoliuokite maitinimo laidą. Niekada neplaukite gaminio, kol prijungtas akumuliatorius.

Product Details

Material
Polyester
Spandex
Battery life
6 h
Heating unit
Carbon fibres
Gender
Man
5908246724627
262955

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Product added to wishlist