Outdoors Backpacks Deuter: Dviratininko kuprinė Deuter Race X

Dviratininko kuprinė Deuter Race X

641056
€91.99
Monthly payment from 8.52€
The product wil be delivered until:2024-05-09
Spalva

Description

Produkto personalizavimas

pontas_banner_siuvinejimas.png

Reikalingas jūsų užrašas ar logotipas ant prekės? Mūsų įmonė atlieka termo/sublimacinę spaudą, siuvinėja ant tekstilės, sportinių aprangų, rankšluosčių ir kt. Graviruojame ant gertuvių, puodelių, termosų, peilių ir kitų jums reikalingų personalizuoti produktų.

Daugiau informacijos rasite: www.pontas.lt Jeigu turite daugiau klausimų apie galimybę personalizuoti šią prekę - susisiekite telefonu: +37069987173 arba parašykite: labas@pontas.lt

 

Dviratininkų kuprinė "Deuter Race X" tinka ne tik dviratininkams, bet ir aistringiems žygeiviams. Tačiau jos lengva konstrukcija ir paminkštinta nugara užtikrina maksimalų komfortą, todėl kuprinė ypač tinka dviratininkams. Joje yra daugybė kišenių visiems būtiniausiems daiktams, įrankiams, hidravimo paketui ir net šlapiems drabužiams (jei važiuodami prakaituosite per marškinėlius). Juosmens diržas ir krūtinės diržas padeda pritvirtinti kuprinę vietoje, neleisdami jai nukristi nuo pečių. Dviračių kuprinė "Deuter Race X" - teisingas pasirinkimas!


Product Details

Material
100D Cross Hex
Macro Lite
Weight
0.55 kg
Height
15 cm
Width
25 cm
Length
44 cm
Type
Outdoors backpack
Capacity
12 l
Color
Optional
4046051114675
641056

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Product added to wishlist