High Waist Leggings Nebbia: High Waist Leggings Nebbia FIT Activewear 443

High Waist Leggings Nebbia FIT Activewear 443

1291812
€78.99
Monthly payment from 7.32€
The product wil be delivered until:2024-05-18
Spalva
Size

Description

Ar esate aktyvus žmogus, kuriam reikia daug judėti? Tuomet "Nebbia FIT Activewear 443" aukštakulnės kelnaitės aukštu liemeniu, kuriomis galite visiškai pasikliauti treniruočių metu, kaip tik jums! Jie pagaminti iš elastingos medžiagos, kuri prisitaiko prie jūsų kūno formų ir niekaip nevaržo jūsų judesių. Dėl aukšto juosmens palaikomas jūsų pilvukas. Be to, jis nenusmuks ir nenusmuks, todėl galėsite visiškai susitelkti į treniruotę.

Nuostabios siūlės ant šlaunų ir sėdmenų, scrunch butt efektas ir šviesą atspindinčios detalės šonuose padės išryškinti jūsų raumenis ir apvalumus. Dar yra įsiuvamas tarpkojis ant vidinės šlaunų pusės, kuris apsaugo nuo trinties. Po keliais esančios švarko panelės ne tik papildo tamprės dizainą, bet ir yra funkcionalios - jos padeda nuvesti prakaitą ten, kur jo labiausiai reikia.


Product Details

Use
Women
Length
Full length
8583130033053
1291812

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Product added to wishlist