Barefoot Brubeck: Women’s Barefoot Merino Shoes Brubeck

Women’s Barefoot Merino Shoes Brubeck

1291939
€132.00
Monthly payment from 9.15€
The product wil be delivered until:2024-05-20
Spalva
Size

Description

"Damiški basi "Merino" batai "Brubeck" yra batai, kurių visiškai nejaučiate ir susidaro įspūdis, kad avite basomis. Padas sukurtas naudojant technologiją, kurioje aukščio skirtumas tarp kulno ir pirštų yra lygus nuliui, dėl to spaudimas pėdai pasiskirsto tolygiai (Nulinis kritimas). Platus padas nespaudžia pėdų kraštų, todėl pirštai suteikia stabilų atramos pagrindą visam kūnui. Batų padas ir batviršis sukurti naudojant Total Flex technologiją. Jie yra itin lankstūs, juos galima lengvai lankstyti visomis kryptimis abiejų ašių atžvilgiu (sukant ir lenkiant).

Jei ieškote batų, kurie nedirgintų pėdų, o jas apsaugotų natūraliu būdu, "Barefoot Merino" skirti jums. Tai minkšti, lengvi ir kvėpuojantys batai, kurie idealiai tinka avėti bet kokiomis aplinkybėmis ištisus metus. Dėl savo laisvalaikio, madingo dizaino jie lengvai pritaikomi kaip patogūs batai kasdieniam naudojimui, kad ir kur būtumėte. Ji imituoja anatominę pėdos sandarą ir fiziologinę biomechaniką.

Barefoot batai sukurti taip, kad atkartoja judėjimo būdą, užtikrina tolygų svorio pasiskirstymą vaikštant, todėl iki minimumo sumažina natūralių žmogaus judesių pokyčius. Batų viršutinė dalis megzta naudojant besiūlę technologiją, į ją pridedant elastinių pluoštų, pasižyminčių dideliu ištiesiamumu, dėl to ji prisitaiko prie bet kokios pėdos formos - net prie neįprastos ar probleminės pėdos. Galiausiai moteriški basučių batai "Barefoot Merino Shoes Brubeck" yra pagaminti iš atsinaujinančios medžiagos, todėl juos apsiavę būsite visiškoje harmonijoje su gamta.


Product Details

Use
Women
5902487056738
1291939

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Product added to wishlist