Heated Accessories Glovii: Heated Neck Warmer Glovii GA2

Heated Neck Warmer Glovii GA2

856138
€92.99
Monthly payment from 8.6€
The product wil be delivered until:2024-05-18
Spalva
Size

Description

Šiltas kaklo šildytuvas "Glovii GA2" išlaikys šilumą ir komfortą net šalčiausiomis žiemos dienomis. Tai turtinio stiliaus kaklo šildyklė su išplėsta priekine dalimi, kuri uždengs geriausią krūtinės dalį. O kadangi jis taip pat dengia pečius (iš nugaros pusės), net ir už kaklo esanti sritis išliks šilta. Prie kaklo yra užtrauktuku užsegama kišenė, į kurią įdedamas šildytuvą maitinantis maitinimo bankas.

Ant krūtinės ir užpakalinėje kaklo dalyje yra anglies pluoštai, kurie ne tik tolygiai paskirsto šilumą, bet ir skleidžia infraraudonuosius spindulius, padedančius pagerinti kraujotaką. Jie yra itin patikimi ir pasižymi ilgaamžiškumu. Anglies pluoštus galima maitinti iš bet kokio galiamuosius bankus su USB A jungtimi.

Šio tipo šildomi drabužiai buvo sukurti taip, kad juos būtų galima dėvėti net sportuojant. Todėl šildomą kaklo šildytuvą "Glovii GA2" galite naudoti kaip baseiną, kai einate slidinėti. Ši šildoma detalė pravers dirbant lauke arba kai vyresnio amžiaus žmogus nuspręs pasivaikščioti šaltu oru. Išlikite šilti nepaisant oro sąlygų!


Product Details

Material
Polyester
Use
MEN
Women
Battery life
4 h
Heating unit
Carbon fibres
Charging
Power bank (not included)
5908246727123
856138

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Product added to wishlist