Women's High Boots SIDI: Moteriški ilgaauliai motokroso batai SIDI X Power Lei

Moteriški ilgaauliai motokroso batai SIDI X Power Lei

751514
€426.00
Monthly payment from 14.69€
The product wil be delivered until:2024-05-20
Spalva
Size

Description

Pasižymintys išskirtiniu patogumu ir praktiškumu Moteriški motokroso batai "SIDI X Power Lei" yra ypatingi batai, kurie padės jums jaustis užtikrintai lenktynių trasoje ir atliekant didelius šuolius. Šie batai pagaminti iš aukštos kokybės sintetinės odos, pasižymi metaliniu antgaliu ir unikalia blauzdos apsauga. Kaip ir galima tikėtis iš visureigių batų, "SIDI X Power" yra sertifikuoti (jie atitinka standartą EN13634:2017).

Sudėtingą užsegimo sistemą sudaro 4 patentuotos "Micro Adjustable Buckles" sagtys su fiksavimo atmintimi, o tai reiškia, kad jos "atsimena" paskutinę savo padėtį. Visas svirtis, reguliavimo strypus ir reguliavimo strypų laikiklius galima lengvai pakeisti. 4 svirtys veikia nepriklausomai viena nuo kitos, todėl Moteriški motokroso batai SIDI X Power Lei pritaikyti įvairaus ūgio ir kūno sudėjimo motociklininkams.


Product Details

Material
Technomicro Synthetic Leather
Fastening
Buckles
Velcro
Reflective features
No
Gender
Woman
Ribbed stretch panels
Yes
Shifter protector
Yes
Waterproof membrane
No
Loop on the back
No
Antislip outsole
Yes
Sliders
No
8017732554444
751514

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Product added to wishlist