Bras inSPORTline: Sportinė liemenėlė inSPORTline Nikoletta

Sportinė liemenėlė inSPORTline Nikoletta

740854
€26.99
The product wil be delivered until:2024-05-18
Spalva
Size

Description

Sportinė liemenėlė inSPORTline Nikoletta yra patogi sportinė liemenėlė, tinkanti jogai, bėgimui ir panašiai veiklai. Elastinga medžiaga kartu su plačia nugaros juosta, jungiančia petnešėles, leidžia laisvai judėti. Tvirtas elastingas apvadas suteikia strateginę atramą, o minkšta ir lengva medžiaga užtikrina maksimalų komfortą.

Strategiškai išdėstyti kvėpuojantys tinklelio skydeliai padeda nuvesti prakaitą nuo kūno. Dėl subtiliai permatomo tinklelio audinio iškirptės srityje ir nugaroje esančios iškirptės liemenėlė užtikrins gerą ventiliaciją ir kartu atrodysite neįtikėtinai seksualiai.

Taip pat galite įvertinti praktišką mažą kišenėlę ant galinio skydelio, į kurią galėsite įsidėti asmens tapatybės kortelę, muzikos grotuvą ar raktus. Nuimami įklotai yra privalomi.

Sportinė liemenėlė inSPORTline Nikoletta bus patogi ir atrodysite neatremiamai treniruočių metu su Sportine liemenėle inSPORTline Nikoletta.


Product Details

Straps
Wide
Reinforcement
Yes
Gender
Woman
8596084138729
740854

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Product added to wishlist