Backpacks and Bags Ferrino: Kuprinė Ferrino Steep 20 Cycling/Running

Kuprinė Ferrino Steep 20 Cycling/Running

1291154
€97.99
Monthly payment from 6.84€
The product wil be delivered until:2024-05-20
Spalva

Description

Produkto personalizavimas

pontas_banner_siuvinejimas.png

Reikalingas jūsų užrašas ar logotipas ant prekės? Mūsų įmonė atlieka termo/sublimacinę spaudą, siuvinėja ant tekstilės, sportinių aprangų, rankšluosčių ir kt. Graviruojame ant gertuvių, puodelių, termosų, peilių ir kitų jums reikalingų personalizuoti produktų.

Daugiau informacijos rasite: www.pontas.lt Jeigu turite daugiau klausimų apie galimybę personalizuoti šią prekę - susisiekite telefonu: +37069987173 arba parašykite: labas@pontas.lt

 

Dėl nedidelio svorio ir savybių Dviračių ir bėgimo kuprinė "Ferrino Steep 20 puikiai tinka bėgikams, kalnų dviratininkams ir keliautojams pėsčiomis. Kadangi kuprinės ant nugaros net nepajusite, ji puikiai tinka vienos dienos kelionėms, nes leidžia visą laiką laisvai judėti. Joje yra kvėpuojanti nugaros dalis ir petnešos su oro ventiliacinėmis angomis, todėl ji puikiai tinka bet kokiai sportinei veiklai. Karštomis vasaros dienomis pravers hidratacinės pakuotės kišenė, o lietpaltis apsaugos kuprinę ir joje esančius daiktus dušo metu. krūtinės diržas su avariniu švilpuku, šviesos kilpa ir šviesą atspindintis logotipas užtikrins jūsų saugumą. Taip pat galite įvertinti praktiškus trekingo lazdų laikiklius.


Product Details

Material
Diamond HD
Weight
0.45 kg
Height
16 cm
Width
27 cm
Length
47 cm
Reflective features
Yes
Ergonomically shaped back
Yes
Fixing points
Yes
Water bag pocket
No
Raincoat
Yes
Optional accessories
Yes
Type
Leisure backpack
Capacity
20 l
Color
Optional
Manufacturer
Ferrino
8014044980855
1291154

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Product added to wishlist