Outdoors Backpacks Mammut: Kuprinė slidinėjimui Mammut Light Protection Airbag 3.0, 30l

Kuprinė slidinėjimui Mammut Light Protection Airbag 3.0, 30l

640547
€740.00
Monthly payment from 20.38€
The product wil be delivered until:2024-05-05
Color

Description

Produkto personalizavimas

pontas_banner_siuvinejimas.png

Reikalingas jūsų užrašas ar logotipas ant prekės? Mūsų įmonė atlieka termo/sublimacinę spaudą, siuvinėja ant tekstilės, sportinių aprangų, rankšluosčių ir kt. Graviruojame ant gertuvių, puodelių, termosų, peilių ir kitų jums reikalingų personalizuoti produktų.

Daugiau informacijos rasite: www.pontas.lt Jeigu turite daugiau klausimų apie galimybę personalizuoti šią prekę - susisiekite telefonu: +37069987173 arba parašykite: labas@pontas.lt

 

 lavininė kuprinė Mammut Light Protection Airbag 3.0 30L yra slidinėjimo kuprinė su unikalia sistema, kuri padidina tikimybę išgyventi užgriuvus lavinai. Viršutinėje kuprinės dalyje esanti oro pagalvė visiškai išsipučia per 3 sekundes. Dėl 150 l talpos oro pagalvė padės išsilaikyti lavinos paviršiuje ir nepaskęsti joje. Oro pagalvė yra suformuota taip, kad užgriuvus lavinai apsaugotų jūsų galvą, kaklą ir krūtinę, todėl išvengsite sužalojimų. Reguliuojamo aukščio išskleidimo rankeną galima sulankstyti ir laikyti pečių juostoje, o tarpkojo diržas pritvirtina kuprinę vietoje. Visą oro pagalvių sistemą (oro pagalvę, anglies kasetę ir išskleidimo rankeną) galima nuimti. Tačiau ji nėra sunki (sveria apie 1 kg), todėl kuprinę patogu nešioti net tada, kai ji yra ant jos.

 laviška kuprinė Mammut Light Protection Airbag 3.0 30L  turi viską, ką turi turėti slidinėjimo alpinistinė kuprinė - patogią nugaros sistemą, sudėtingą kišenių sistemą ir daugybę kilpų bei laikiklių alpinistinei įrangai pritvirtinti. Dėl termoformuotos nugaros kuprinė itin patogi, o aliuminio rėmas užtikrina optimalų krovinio pernešimą. Be erdvaus pagrindinio skyriaus, kuprinėje yra ir kitų, strategiškai išdėstytų kišenių (kišenė ant nuimamo klubų diržo arba priekinė kišenė lavinų saugos įrangai). Taip pat galite įvertinti slidžių, snieglentės, ledo kirvio ar žygio lazdų laikiklius. Tinkama slidinėjimo alpinizmui ar laisvajam slidinėjimui, lavininė kuprinė "Mammut Light Protection Airbag 3.0 30L yra praktiška kuprinė, kuri gali išgelbėti jūsų gyvybę.


 

Apsaugos oro pagalvė, kuri gali išgelbėti jūsų gyvybę

Visiškai pripūsta per 3 sekundes, oro pagalvė padės jums išlikti lavinos paviršiuje ir nelikti joje palaidotiems. Ji suformuota taip, kad apsaugotų jūsų galvą, kaklą ir krūtinę.


Gerai sutvarkyta saugykla

Be erdvaus pagrindinio skyriaus, kuprinėje yra ir kitų, strategiškai išdėstytų kišenių (kišenė ant nuimamo klubų diržo arba priekinė kišenė lavinų saugos įrangai).      

 


 

Pasiimkite viską, ko gali prireikti

Į kuprinę galima pritvirtinti slides, snieglentę, ledo kirvį, žygio lazdas ir kitą laipiojimo įrangą.



 

 


 

  • Integruota oro pagalvių sistema
  • Vairo pagalvė suformuota taip, kad apsaugotų galvą, kaklą ir krūtinę.
  • Termoformuota nugaros sistema (V formos rėmas)
  • Nuimamas klubų diržas su kišene
  • Priekyje kišenė lavinos saugos įrangai
  • Diagoninis slidžių laikiklis
  • Snieglentės laikiklis
  • Ledo kirvio/trekingo lazdų laikiklis
  • Bučių diržas su kilpomis papildomai laipiojimo įrangai pritvirtinti
  • Šoniniai suspaudimo dirželiai
  • Suderinama su hidracijos pakuote
  • SOS instrukcija viduje
  • Įspėjimas: kortelė oro pagalvei pripūsti NĖRA pridedama.

Product Details

Material
Polyester
Weight
2.43 kg
Height
24 cm
Width
30 cm
Length
54 cm
Reflective features
No
Ergonomically shaped back
Yes
Fixing points
Yes
Water bag pocket
Yes
Raincoat
No
Optional accessories
Yes
Type
Avalanche Backpack
Capacity
30 l
Color
Juoda
Airbag capacity
150 l
7613357319348
640547

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Product added to wishlist