Punching Bags SportKO: MMA kriaušė / maišas SportKO Silhouette MSP 110/45 50kg
Punching Bags SportKO: MMA kriaušė / maišas SportKO Silhouette MSP 110/45 50kg

MMA kriaušė / maišas SportKO Silhouette MSP 110/45 50kg

264035
€143.00
Monthly payment from 7.49€
1-2 business days
Color
  • Black
  • Blue
  • Red

Stock Quantity:
Available in Kaunas store (2 pcs)
Delivery terms:
Prekę pristatysime Jums per: 1-2 d.d. DPD (€15.00)
Weight: 51 kg.
NEMOKAMAI atsiimkite rytoj, parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (€0.00)
Weight: 51 kg.

Description

 MMA bokso maišas SportKO Silhouette MSP 45x110cm yra specialios formos bokso maišas, tinkamas ne tik visų rūšių smūgiams ir smūgiams, bet ir įvairioms smūgiavimo ant žemės technikoms praktikuoti. Maišo forma imituoja žmogaus kūno formą, todėl visi smūgiai ir smūgiai ant žemės yra autentiškesni nei įprasto bokso maišo. Jame taip pat galima praktikuoti smūgius alkūnėmis ir keliais. Pagamintas iš PVC, maišas gali atlaikyti šiurkštų naudojimą. Be to, kartu su tvirtomis siūlėmis jis užtikrina ilgą tarnavimo laiką. Kadangi maišas užpildytas smėliu, jis sveria 50 kg. Smėlis sumaišytas su poliuretanu, gumos trupiniais ir pjuvenomis, kurios puikiai sugeria smūgius ir ilgai išlaiko formą. 

 MMA smūgiavimo maišas SportKO Silhouette MSP 45x110cm turi plieninį žiedą, kuriame laikomos grandinės (įeina į komplektą). Jei ieškote bokso maišo, kuriame galėtumėte praktikuoti visų rūšių smūgius, smūgius kojomis ir smūgių ant žemės techniką, MMA bokso maišas SportKO Silhouette MSP 45x110cm yra puikus pasirinkimas (net jei esate patyręs kovotojas). Šis bokso maišas tinka naudoti tiek namuose, tiek sporto salėje.

Product Details

Weight
50 kg
Material
PVC
Color
Optional
Type
Punching bag
Diameter
45 cm
Length
110 cm
Filling
Foam
Rubber shreddings
Sawdust
Adjustable weight
No

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Product added to wishlist