Children's and Junior Bikes Toimsa: Dviratis Toimsa Smurfs, 14"

Dviratis Toimsa Smurfs, 14"

768609
€159.00
Monthly payment from 9.25€
The product wil be delivered until:2024-05-01

Description

Dviratis gali būti pristatytas nepilnai surinktas (nuimtas priekinis ratas, vairas, balnelis, pedalai). Pirkėjas yra atsakingas už tinkamą dviračio surinkimą, pavarų sureguliavimą ir paruošimą naudojimui. Dėl pilno dviračio surinkimo rekomenduojame kreiptis į mūsų dviračių serviso specialistus.

Būtina žinoti! Siekiant užtikrinti saugų dviračio eksploatavimą, rekomenduojama periodiškai atlikti profilaktinę patikrą bei laiku keisti besidėvinčias detales tokias kaip: stabdžių kaladėlės, trosai, guoliai ir pan. Šie darbai nėra įtraukti į dviračio kainą.

servisass.png

14" dviratis. Plieninis rėmas ir šakė. Įrengtas priekinis stabdys ir būgninis galinis stabdys. Laisvasis ratas. Spinduliniai ratai ir pripučiamos padangos. Minkštas ir ergonomiškas balnelis. Plieniniai ratlankiai. Su sparneliais. Įrengti be įrankių montuojami stabilizatoriai. Atšvaitai ant ratų. Su dekoratyvine plastikine plokštele priekyje ir 35 cl buteliu ant berniukų dviračių, o su šrifto krepšeliu ir galine lėlės sėdyne ant mergaičių dviračių. Reguliuojamas vairas nuo 63 iki 68 cm. Reguliuojamas balnelis nuo 48 iki 52 cm. Didžiausias naudotojo svoris: 36 kg. Skirta vaikams nuo 1,00 iki 1,10 m. 4-6 metų amžiaus. ISO 8098 standartas.

Product Details

Maximum load
Not specified
Frame material
Steel
Wheel size
14"
Frame size
Not specified
Type
Children's bike
Additional training wheels
Yes
Color
Mėlyna
Brake system
V-Brake
Number Of Gears
1
Toimsa

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Product added to wishlist