Children's and Junior Bikes Huffy: Vaikiškas dviratis Huffy Star Wars 16"

Vaikiškas dviratis Huffy Star Wars 16"

768591
€190.00
Monthly payment from 10.98€
The product wil be delivered until:2024-05-01

Description

Dviratis gali būti pristatytas nepilnai surinktas (nuimtas priekinis ratas, vairas, balnelis, pedalai). Pirkėjas yra atsakingas už tinkamą dviračio surinkimą, pavarų sureguliavimą ir paruošimą naudojimui. Dėl pilno dviračio surinkimo rekomenduojame kreiptis į mūsų dviračių serviso specialistus.

Būtina žinoti! Siekiant užtikrinti saugų dviračio eksploatavimą, rekomenduojama periodiškai atlikti profilaktinę patikrą bei laiku keisti besidėvinčias detales tokias kaip: stabdžių kaladėlės, trosai, guoliai ir pan. Šie darbai nėra įtraukti į dviračio kainą.

servisass.png

Įsivaizduokite savo vaiko nuotykius su „The Mandalorian“ ant šio vaikiško dviračio! Šis dviratis skirtas pradedantiesiems motociklininkams, norintiems pabėgti nuo nežinojimo. Vaikai, kurie mokosi išlaikyti pusiausvyrą, įvertins plačius treniruoklius ant šio dviračio. Vaikai gali mygti pedalus, judėti ir sustoti su paprastais stabdžiais. Kūdikių dviratis su 16 colių dygliuotomis padangomis, plieniniu rėmu ir paminkštinta sėdyne puikiai tiks visur, kur vaikas eitų. Šis dviratis, skirtas mažiems vaikams, mėgstantiems Žvaigždžių karus ir mėgstantiems važiuoti, skirtas 5-7 metų vaikams. Sėdynės aukštį galite reguliuoti pagal augantį vaiką.


Product Details

Maximum load
22kg
Frame material
Steel
Wheel size
16"
Type
Children's bike
Color
Pilka
Age group
5-7 years

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Product added to wishlist