Tents Ferrino: Palapinė Ferrino MTB
Tents Ferrino: Palapinė Ferrino MTB
Tents Ferrino: Palapinė Ferrino MTB
Tents Ferrino: Palapinė Ferrino MTB
Tents Ferrino: Palapinė Ferrino MTB
Tents Ferrino: Palapinė Ferrino MTB

Palapinė Ferrino MTB

752604
€192.00
Monthly payment from 11.1€
The product wil be delivered until:2024-05-10

Description

Palapinė FERRINO MTB - tai itin lengva vienos odos, dviejų asmenų palapinė, specialiai sukurta dviratininkams ir keliautojams, ieškantiems kompaktiškos pastogės nakvynei šiltuoju metų laiku. Kadangi karkasą sudaro vienas stiklo pluošto strypas, palapinės svoris yra neįtikėtinas 1,6 kg. Palapinę galima greitai ir lengvai sumontuoti.

Vis dėlto pagrindinė šios palapinės ypatybė yra visiškai nauja AIR vėdinimo sistema, kuri užtikrina puikią oro cirkuliaciją ir sumažina vandens garų kondensaciją palapinės viduje. Be to, "Ferrino" yra vienintelis palapinių gamintojas, kuris garantuoja vandens stulpelio vertę užklijuotoms siūlėms (tikroji vandens stulpelio vertė yra 1,5 karto didesnė).

Tvirtas ir lengvas karkasas kartu su arkiniais stulpais užtikrina puikų stabilumą net pučiant stipriam vėjui. Palapinėje FERRINO MTB taip pat yra šie priedai: žibinto kabliukas, atspindinčios MULTI POINT vaikščiojimo virvės, erdvios kišenės asmeniniams daiktams laikyti ir atsarginių lazdų rinkinys. Su palapine FERRINO MTB galėsite keliauti lengvai ir su geriausiu įmanomu inventoriumi.


Product Details

Weight
1.60 kg
Dimensions to utilize
250 x 135 x 110
Vestibule
No
Frame material
Fibreglass
Water resistance
2500 mm
Packing dimensions
13 x 36 cm
Maximum number of users
2

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Product added to wishlist