Hunting and Survival Knives MAM: Titano sulankstomas peilis su apsauginiu užraktu MAM Douro 5004, buksmedžio mediena, 7.5cm

Titano sulankstomas peilis su apsauginiu užraktu MAM Douro 5004, buksmedžio mediena, 7.5cm

593793
€27.99
The product wil be delivered until:2024-05-12

Description

Portugaliečių peilių gamintojo MAM prekės ženklą 1870 m. įkūrė Manuel Antonio Martins. Šiuo metu jo darbą įmonėje tęsia jau penktoji šeimos karta. Taigi tai yra šeimos verslas, turintis stiprią nuorodą į tradicijas. Gamyba vykdoma tiesiogiai Portugalijoje ir joje vis dar daug rankų darbo. MAM peilių kokybę pabrėžia tai, kad gamintojas savo gaminiams suteikia 10 metų garantiją. apsaugotus patentais. Unikalus yra, pavyzdžiui, sulankstomų peilių saugumas, kuris yra labai funkcionalus ir patikimas. Plienas peilių gamybai tiekiamas iš Vokietijos. Be to, jame yra tokių elementų kaip silicis, anglis, molibdenas ir vanadis, kad būtų pasiektos geriausios įmanomos savybės. Jo kietumas tuomet siekia 57-59 laipsnius pagal Rokvelo skalę. Medinė sulankstomų peilių rankena suteikia naudotojui specifinį pojūtį, visiškai kitokį nei peiliai su plastikine rankena.

Product Details

Blade
Stainless steel with titanium
Case
No
Type
Knife
Color
Brown
Foldable
Yes
Handle Material
Wood
Blade Length
7.5 cm
Handle lenght
9.2 cm

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Product added to wishlist