Spinning Bikes Elite: Treniruoklis dviračiui Elite Nero

Treniruoklis dviračiui Elite Nero

424701
€809.00
Monthly payment from 22.3€
The product wil be delivered until:2024-06-07

Description

Dviračių riedučiai "Elite Nero" yra nuostabi šių laikų treniruočių priemonė. Dėl "Bluetooth" ir ANT+ jungčių riedžiai suderinami su visų rūšių treniruočių programine įranga, todėl galite rinktis iš įvairių treniruočių planų ir užsiėmimų. Galiniuose ratukuose esantys skraidantys ratukai užtikrina sklandesnį ir autentiškesnį pedalų minimą. Įrenginys gali pasvirti iki 7 % kampu, kad geriau imituotų lipimą į kalną. Dėl elektromagnetinės stabdymo sistemos pasipriešinimą galite reguliuoti naudodamiesi programėle.

Moderniausia stabilizavimo sistema amortizuoja staigius judesius, todėl treniruoklis tinka pradedantiesiems. Taip pat galbūt įvertinsite stropą kojoms, kuris palengvins dviračio montavimą. O kai baigsite, trimis paprastais judesiais galėsite sulankstyti treniruoklį ir jį laikyti. Dviračių treniruokliai "Elite Nero" leidžia mėgautis intensyviomis dviračių treniruotėmis patogiai įsitaisius namuose.


Interaktyvumas

Dėl "Bluetooth" ir ANT+ jungiamumo "Bike Rollers Elite Nero" suderinami su įvairiomis treniruočių programėlėmis, taip pat kompiuteriais ("iOS", "Android", "MacOS" ir "Windows"). Programėlėje pasirinkite treniruočių programą, o elektromagnetinė stabdymo sistema atitinkamai sureguliuos pasipriešinimą.

Stabilizavimo sistema

Dėka unikalios technologijos staigių judesių metu rėmas juda pirmyn ir atgal, stabilizuoja dviratį ir važiavimas tampa saugesnis. Tai puikiai tinka pradedantiesiems dviratininkams, kurie tik pradeda priprasti prie važiavimo riedžiais, taip pat patyrusiems dviratininkams ir profesionaliems dviratininkams, kurie gali stipriau minti pedalus ir treniruotis sprintus. Dėl pakopos laiptelio jums bus lengviau užsidėti dviratį.



Versatilumas

Priekyje esantį ritinėlį galima reguliuoti 11 padėčių, todėl įrenginys tinka įvairiems kalnų ir kelių dviračiams su skirtingo dydžio rėmais. Elektroniniu būdu reguliuojamas pasipriešinimas kartu su dviračio pavaromis leidžia imituoti skirtingus važiavimo būdus - važiavimą lygiu keliu arba važiavimą į kalną. Antistatinio propileno ritinėliai sumontuoti ant aukštos kokybės pramoninių guolių, kurie užtikrina tylų važiavimą ir ilgą tarnavimo laiką.

Sulankstomoji konstrukcija

Medžiaga susilanksto tris kartus, todėl užima mažiausiai vietos ir ją sunku laikyti. Ergonomiška rankena, integruota į rėmą, ir užrakto sistema leidžia sunkiai nešti.


Product Details

Weight
19 kg
Maximum load
115 kg
Height
20.5 cm
Width
36 cm
Length
125.5 cm
Wheel size
66 - 73.7 cm
Resistance regulation
Electronic
Resistance levels
Smooth regulation
Intended use
Home use
Type
Bike trainer
Brake system
Magneto-electric EMS
Flywheel weight
2.7 kg
Front roller positions
11 positions
Bluetooth connection
Yes

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Product added to wishlist