Power Cages inSPORTline: Power Cage inSPORTline Training Cage 20

Power Cage inSPORTline Training Cage 20

187825
€4,050.00
Monthly payment from 99.81€
The product wil be delivered until:2024-05-18

Description

"Power Cage inSPORTline Trainning Cage 20" - tai universali treniruočių stotelė, skirta visam kūnui mankštinti naudojant savo svorį. Rėmas su 250 kg svorio riba pagamintas iš patvaraus plieno su danga nuo įbrėžimų. Rėmo pagrindą sudaro keturiolika tvirtų stulpų, ant kurių laikosi visa treniruočių įranga. Pagrindinėse treniruočių stotyse yra rankų lenkimo štangos ir prisitraukimo štangos. Todėl "Power Cage inSPORTline Trainning Cage 20" gali pakeisti visą sporto salę.

Tokie užsiėmimai kaip treniruotės, kalanetika ar krosas dažniausiai apima kūno masės treniruotes, kurios turi daug privalumų. Skirtingai nuo svorių kilnojimo, darbas su savo svoriu yra daug lengvesnis sausgyslėms, raiščiams ir sąnariams. Gatvės treniruotės taip pat gerina lankstumą ir ištvermę, raumenų pusiausvyrą ir laikyseną. Treniruokliu gali naudotis pavieniai asmenys arba grupės. Pamirškite brangią treniruočių įrangą! Kultūrizmas vėl populiarėja, grįžtama prie pagrindų ir pirmenybė teikiama treniruotėms su savo svoriu. Tokie pratimai yra profesionalių futbolininkų ir krepšininkų, plaukikų ir net karių treniruočių programų dalis.

Product Details

Dimensions
4.4 x 1.7 x 2.8 m
Maximum load
250 kg
Area
7.50 m2

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Product added to wishlist