Women's Shorts inSPORTline: Moteriški šortai inSPORTline Shortcute

Moteriški šortai inSPORTline Shortcute

1291344
€43.99
Monthly payment from 7.48€
The product wil be delivered until:2024-05-20
Spalva
Size

Description

"inSPORTline Shortcute" yra minimalistinio dizaino moteriški šortai virš kelių. Tvirtas, platus ir elastingas juosmuo su stilingu užrašu užtikrina, kad jie nejudėtų nė per centimetrą net ir intensyviai fiziškai dirbant. Patogi, lengvai prisitaikanti ir minkšta medžiaga yra būtina. Be to, audinys šiek tiek suspaudžia.

Taip pat galite įvertinti šaunią mažą kišenėlę ant dešinės šlaunies, į kurią galite įsidėti būtinus daiktus, pavyzdžiui, išmanųjį telefoną, asmens tapatybės kortelę, raktus ar net nedidelį užkandį (pavyzdžiui, baltyminį batonėlį) ir visada turėti juos po ranka. Nesvarbu, ar planuojate sportuoti namuose, ar eiti į sporto salę, ar lauko treniruoklių salę, moteriški šortai inSPORTline Shortcute jūsų nenuvils! Šis modelis buvo sukurtas ir pagamintas Čekijoje, o aktyvios aprangos audinys - Italijoje ir turi Öko-Tex Standard 100 sertifikatą.


Product Details

Length
Above knees
Shorts
Gender
Woman
Inner compression tights
No
8596084139719
1291344

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Product added to wishlist