Women's Shorts Brubeck: Women’s Running Shorts Brubeck Running Force

Women’s Running Shorts Brubeck Running Force

1291891
€41.99
Monthly payment from 7.14€
The product wil be delivered until:2024-05-20
Spalva
Size

Description

"Brubeck Running Force" moteriški bėgimo šortai tinka visų rūšių treniruotėms, ypač bėgimui. Ir nesvarbu, ar ruošiatės trumpam bėgimui, ar ultramaratonui, šie funkcionalūs šortai jums padės. Tinkamos sudėtingiausiems užsiėmimams, funkcinis audinys yra termoaktyvus, t. y. reguliuoja kūno temperatūrą ir taip apsaugo nuo perkaitimo ir (arba) atvėsimo.

Šortai pagaminti iš 2 sluoksnių besiūlės technologijos su elastano kiekiu, užtikrinančiu optimalų tempimąsi, turi oro kanalus, kurie pagerina oro cirkuliaciją audinio struktūroje, išlaiko jūsų kūną sausą ir užtikrina puikų drėgmės išsklaidymą į išorę. Be to, šortai yra antialergiški, antibakteriniai ir kvapą slopinantys. Paaukštinta nugaros sritis neleidžia bėgimo šortams slysti, o elastiniai rankogaliai ant kojų ir juosmens užtikrina aukštą komforto lygį. Su šviesą atspindinčiais elementais ant kojų ir nedidele užtrauktuko kišenėle nugaroje, žmoniški bėgimo šortai "Brubeck Running Force" yra itin patvarūs: nesiplaiksto, nenusidėvi, greitai džiūsta, nelyginami.


Product Details

Use
Women
Length
Above knees
Inner compression tights
No
5902487088982
1291891

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Product added to wishlist