Avalanche Backpacks Mammut: Lavininė kuprinė Mammut Pro 45 Removable Airbag 3.0 45 L

Lavininė kuprinė Mammut Pro 45 Removable Airbag 3.0 45 L

1185439
€840.00
Monthly payment from 23.14€
The product wil be delivered until:2024-05-20
Spalva

Description

Sukurta kalnų gidų ir kitų ekspertų poreikiams tenkinti, lavininė kuprinė Mammut Pro 45 Removable Airbag 3.0 45 L yra praktiška profesionali kuprinė, kuri padidina tikimybę išgyventi užgriuvus lavinai. Airbag System 3.0 yra patikima, ilgaamžė ir viena lengviausių rinkoje. Oranžiniai elementai padaro jus labiau matomus iš tolo.

<

Remiantis bėgimo liemenėmis, kuprinė sukurta taip, kad priglustų prie kūno ir nejudėtų iš vienos pusės į kitą. Optimizuotas biurnos diržas ir pečių juostos, taip pat naujas 3D suformuotas nugaros skydelis užtikrina neįtikėtiną komfortą ir puikų prigludimą. Kad būtų dar patogiau, į pagrindinį skyrių galima patekti ir iš viršaus, ir per užtrauktuko angą nugaroje. Kai laikrodis tiksi, visa jūsų įranga iškart po ranka. Galite pritvirtinti slides arba snieglentę naudodamiesi ištraukiamaisiais dirželiais, o saugos įrangą laikyti atskirame aukšto matomumo oranžinės spalvos skyriuje. Kuprinėje nėra PFC, o išorinis audinys ir pamušalas pagaminti iš perdirbtos medžiagos. Be viso to, "Pro 45" turi naudingų funkcijų, pavyzdžiui, šalmo laikiklį, šoninius suspaudimo dirželius ir kilpas lazdoms bei ledo kirviui.

Reguliuojamo aukščio išsiskleidžiančią rankeną galima sulankstyti ir laikyti petnešoje. Visą oro pagalvių sistemą (oro pagalvę, anglies kasetę ir išskleidimo rankeną) galima nuimti, jei reikia. Tinkama slidinėjimui alpinizme ar laisvalaikiui, lavininė kuprinė Mammut Pro 45 Removable Airbag 3.0 45 L yra praktiška kuprinė, kuri gali išgelbėti jūsų gyvybę.


Product Details

Reflective features
Yes
Ergonomically shaped back
Yes
Fixing points
Yes
Water bag pocket
Yes
Raincoat
No
Optional accessories
Yes
Capacity
45 l
Weight [g]
2635 g
Metal frame
No
7619876170118
1185439

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Product added to wishlist