Hunting and Survival Knives Benchmade: Peilis Benchmade 535GRY-1 Bugout
Hunting and Survival Knives Benchmade: Peilis Benchmade 535GRY-1 Bugout
Hunting and Survival Knives Benchmade: Peilis Benchmade 535GRY-1 Bugout
Hunting and Survival Knives Benchmade: Peilis Benchmade 535GRY-1 Bugout

Peilis Benchmade 535GRY-1 Bugout

427976
€167.00
Monthly payment from 9.68€
The product wil be delivered until:2024-05-13

Description

Benchmade 535GRY-1 Bugout yra naujausia populiaraus kasdienio aplanko versija, vertinama dėl funkcionalumo, lengvumo ir patogumo naudoti.

Naujojo "Benchmade Bugout" dizainas neatsiejamas nuo taktinio peilio dėl užgesusios apdailos ir ašmenų spalvos. Peilio geležtė yra naudingo "drop-point" profilio, pagaminta iš CPM-S30V nerūdijančiojo plieno, užgrūdinto iki 58-60 HRC. Ašmenys yra 82 mm ilgio, optimalaus dydžio ir funkcionalumo, todėl puikiai tinka kasdienėms užduotims atlikti. CPM-S30V miltelinis plienas pasižymi dideliu kietumu ir atsparumu pažeidimams, o tai užtikrina optimalų jo aštrumą ilgą laiką. Visa geležtė padengta pilka chromo nitrido danga, kuri pasižymi labai dideliu atsparumu dilimui, taip pat apsaugo nuo korozijos ir oksidacijos. Dėl dvipusio kaiščio (pagaminto iš anodizuoto aliuminio) peilį galima patogiai išskleisti viena ranka, todėl peilį patogiai gali naudoti ir dešiniarankiai, ir kairiarankiai. Geležtės užraktas, žinoma, yra "Axis-lock" - pavyzdinis "Benchmade" prekės ženklo mechanizmas, vertinamas dėl didelio atsparumo apkrovoms, atsparumo nešvarumams ir paprasto naudojimo.

Dėka "Grivory" dangos peilio konstrukcija yra itin lengva. Peilis sveria tik 52,5 g, o nešiodami jį kišenėje beveik pamiršite apie jį. Žalia pamušalo spalva puikiai dera su smėlio spalvos anoduotomis distancinėmis įvorėmis. Subtiliai profiliuotos apdailos detalės su neslystančia tekstūra užtikrina tvirtą peilio sukibimą. Kompaktiškas spaustukas su vertimo galimybe (į kairę / į dešinę) leidžia peilį nešioti kišenėje labai diskretiškai, nepastebimai.

"Benchmade 535GRY-1 Bugout" - tai nuostabaus dizaino ir meistriškumo peilis, sukurtas užtikrinant maksimalų patogumą ir funkcionalumą. Rekomenduojame jį kiekvienam EDC filosofijos gerbėjui!

Product Details

Weight
52.4 g
Blade
Stainless steel CPM-S30V
Intended use
EDC, tactical
Case
No
Type
Knife
Color
Žalia
Foldable
Yes
Manufacturer
Benchmade, USA
Total Length
190 mm
Handle Material
Grivory
Blade Length
82 mm
Blade Thickness
2.3 mm
Warranty period
Lifetime Manufacturer's Warranty
Clip for carrying
Yes
Blade lock type
AXIS® Lock
Corrosion resistance
High
Blunt resistance
Good
Opening type
Thumb pin
Length after folding [mm]
107
Handle lenght
108 mm
Steel hardness
58-60
Blade shape
Drop Point

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Product added to wishlist