Outdoors Backpacks CamelBak: Kuprinė Camelbak Mule Pro, 14l, juoda

Kuprinė Camelbak Mule Pro, 14l, juoda

730263
€131.00
Monthly payment from 9.1€
The product wil be delivered until:2024-05-08

Description

Produkto personalizavimas

pontas_banner_siuvinejimas.png

Reikalingas jūsų užrašas ar logotipas ant prekės? Mūsų įmonė atlieka termo/sublimacinę spaudą, siuvinėja ant tekstilės, sportinių aprangų, rankšluosčių ir kt. Graviruojame ant gertuvių, puodelių, termosų, peilių ir kitų jums reikalingų personalizuoti produktų.

Daugiau informacijos rasite: www.pontas.lt Jeigu turite daugiau klausimų apie galimybę personalizuoti šią prekę - susisiekite telefonu: +37069987173 arba parašykite: labas@pontas.lt

 

M.U.L.E kuprinė atnaujinta! Dabar lengvesnė, pralaidesnė orui ir patvaresnė! Lankstus ir patogus "Air Support Pro" nugaros skydelis. Taip pat su specialiu integruotu akumuliatoriaus skyriumi, skirtu el. dviračiui. Funkcijos: -Kvėpuojanti, lengvesnė ir patvaresnė nei anksčiau, pagaminta naudojant "Repurpose Green" technologiją. -Lengvesnis, lengvesnis ir patvaresnis, lengvesnės, lengvesnės ir patvaresnės konstrukcijos. CAMELBAK CRUX RESERVOIR 3L Greitojo susiejimo greitojo nuėmimo gėrimų talpykla. -Naujas lengvas ir lankstus nugaros skydelis "Air Support Pro" nugaros skydelis. -CE 1621-2 2 lygio apsauga (nugaros atrama) -Diržas ant klubų su užtrauktuku užsegamomis kišenėmis -Šalmo tvirtinimas -Apsaugos tvirtinimo lizdas kuprinei -Integruota kišenė el. dviračio akumuliatoriui -Į komplektą įeina praktiškas įrankių krepšys (Bike Tool Organizer Roll) -Reguliuojamos, paminkštintos 3D VENT MESH petnešos, pagamintos iš kvėpuojančios ir patvarios medžiagos. -Magnetinis vandens buteliuko laikiklis. -Paminkštintas skyrius vertingiems daiktams, išmaniajam telefonui, akiniams ir kt. -Reguliuojamas krūtinės diržas. -Rankena -Atspindinčios detalės -Suderinamumas ir su "Impact Protector" nugaros atrama. -Apie 11 l talpa -Bendra talpa apie 14 l -Svoris apie 845 g -Apytiksliai 76-127 cm klubų apimtis -Nugaros aukštis apie 43-53 cm - Garantija medžiagoms ir pagaminimo defektams: 2 metai kuprinei ir 10 metų hidravimo rezervuarui ir žarnai. REPURPOSE GREEN technologija: "REPURPOSE" - tai kruopščiai atrinktas dizainas ir kūrybiški sprendimai, skirti tvariam gyvenimo būdui. Visi REPURPOSE GREEN CAMELBAK produktai gaminami naudojant saugias chemines medžiagas. KŪNO ŽEMĖLAPIŲ SUDARYMAS: Strategiškai išdėstytos tinklelio plokštės veiksmingai sugeria drėgmę ir užtikrina optimalią ventiliaciją. QUICK LINK sistema; Baką galima išimti neištraukiant žarnos iš kuprinės. Užsidaro akimirksniu ir negali nutekėti net be geriamosios žarnos. Jei norite vėl prijungti žarną, galite ją įdėti atgal į greitųjų jungčių sistemą.

Product Details

Material
Mesh
Weight
0.8 kg
Height
53 cm
Width
Not specified
Length
Not specified
Type
Outdoors backpack
Capacity
14 l
Color
Juoda

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Product added to wishlist