Nardymo akiniai ir kaukės Arena: Swimming Goggles Arena Airspeed Mirror
Nardymo akiniai ir kaukės Arena: Swimming Goggles Arena Airspeed Mirror

Swimming Goggles Arena Airspeed Mirror

717609
30,00 €
Spalva
  • Silver-black
  • Silver-turquoise
  • Copper-blue

Prekės likučiai:
Turime Kauno parduotuvėje (1 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 1-2 d.d. DPD (2,90 €)
NEMOKAMAI atsiimkite rytoj, parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Prekės aprašymas

Kiekviena smulkmena lenktynėse yra svarbi. Nuo maudymosi kostiumėlio prigludimo iki kepurės paviršiaus. Arena sukūrė naujus plaukimo akinius "Arena Airspeed Mirror", kad jaustumėtės taip, tarsi jų net nedėvėtumėte, kad galėtumėte galvoti tik apie lenktynes. Šie varžybų akiniai turi specialius oro sandariklius, sukonstruotus pagal korio struktūrą, kad geriau sukibtų su jūsų veido forma. Pagal konstrukciją korio formos ląstelės yra mažos, kad saugiai priglustų ir netrukdytų jūsų darbui. Be to, jie sumažina spaudimą ir galimą skausmą jautriose vietose.

Taip pat plaukimo akiniai "Arena Airspeed Mirror" turi aukštos kokybės lęšius, pagamintus iš polikarbonato, kuris yra patvarus, atsparus smūgiams ir pasižymi puikiu optiniu skaidrumu. Jie yra veidrodiniai, todėl puikiai tinka uždariems baseinams. Kad nustatoma 3 skirtingų dydžių nosies dalis, kad geriausiai tiktų. Sukurti su plačiais lęšiais, kurie išplečia šoninį matomumą ir sumažina akinimo efektą, pagerinkite savo žaidimą su šiais elegantiškais, hidrodinaminio dizaino akiniais (tai žemo profilio akiniai, sukurti taip, kad tvirtai priglustų prie akiduobės, pirmenybę teikiant hidrodinamikai ir stabilumui).


Prekės specifikacija

Nose bridge
Interchangeable
Matymo laukas
Wide
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta