Laikysenos korektoriai inSPORTline: Neoprene Belt inSPORTline Waistrip
Laikysenos korektoriai inSPORTline: Neoprene Belt inSPORTline Waistrip

Neoprene Belt inSPORTline Waistrip

1332541
9,99 €
Dydis
Spalva
  • Juoda

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5+ vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 2-4 d.d. DPD (2,90 €)
NEMOKAMAI atsiimkite penktadienį, birželio 28 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Prekės aprašymas

Nepreninis diržas inSPORTline Waistrip yra patogus elastinis aksesuaras, kuris palaiko apatinę nugaros dalį ir inkstų sritis, kartu išlaikydamas gydomąją šilumą. Dėl to jis padeda išvengti visų rūšių nugaros problemų. Jį galima naudoti užsiimant bet kokia veikla tiek patalpoje, tiek lauke, įskaitant žiemos sportą arvažiavimą motociklu. Dėl Velcro užsegimo diržas greitai apsivynioja aplink juosmenį ir išlieka savo vietoje.

Pagamintas iš aukštos kokybės neopreno ir Licros, neopreninis diržas inSPORTline Waistrip yra itin komfortiškas ir nesitrina. Lycra elastiniai pluoštai užtikrina puikų judrumą, kuris pravers ne tik sportuojant. Pluoštas sitempia, kai reikia, ir sitraukia, kai nejudate, užtikrindamas išskirtinį komfortą 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę. Be to, neoprenas užtikrina šilumos izoliaciją, kuri pravers, ypač per šaltą grūdinimąsi, kai reikia išlaikyti šilumą juosmens srityje.


Prekės specifikacija

Medžiaga
Likra
Neoprenas
Tvirtinimas
Velcro
Ventiliacija
no
Placement
Belly
Lower back
Germanium components
no
Braces
no
Electric heating
no
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta