Aukšto liemens antblauzdžiai Nebbia: High-Waisted Slimming Leggings Nebbia GLUTE PUMP 247
Aukšto liemens antblauzdžiai Nebbia: High-Waisted Slimming Leggings Nebbia GLUTE PUMP 247

High-Waisted Slimming Leggings Nebbia GLUTE PUMP 247

1353105
68,99 €
Mėnesio įmoka nuo 6.4€
Dydis
Spalva
  • Juoda
  • Pilka

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (1 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 2-4 d.d. DPD (2,90 €)
NEMOKAMAI atsiimkite penktadienį, birželio 28 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Prekės aprašymas

Liekninančios tamprės "Nebbia GLUTE PUMP 247" su aukštu, V formos juosmeniu suteikia atramą pilvo presui ir skatina taisyklingą laikyseną. Be to, dėl būdingo Scrunch Butt efekto jos nenusmuks, nesusitrauks ir nesusitrins, be to, yra nepermatomos. Taigi, jie turi viską, ko tikitės iš leginsų!

Atgailaukite, dar geriau! Dėl lygios, briaunuotos medžiagos derinio su įmantriu siuvimu ant šlaunų ir sėdmenų jie išryškins jūsų apvalumus, todėl norėsite sportuoti dar intensyviau. Jūs patys tapsite savo įkvėpėjais.

Linija HERO N°3 pagaminta iš techninės POWER medžiagos, kuri sulaiko prakaitą ir greitai džiūsta. Medžiaga prisitaiko prie jūsų kūno formų, suteikdama maksimalią judesių laisvę kiekvienoje treniruotėje. Dėl įmantraus dizaino, stilingų sezoninių spalvų ir patvarios medžiagos atrasite savyje karį, o tai savo ruožtu padės susitelkti į savo iššūkių įveikimą!


Prekės specifikacija

Ilgis
Full length
Use
Women
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta