Aukšto liemens antblauzdžiai Nebbia: Moteriškos tamprės paaukštintu liemeniu Nebbia Mesh 573
Aukšto liemens antblauzdžiai Nebbia: Moteriškos tamprės paaukštintu liemeniu Nebbia Mesh 573

Moteriškos tamprės paaukštintu liemeniu Nebbia Mesh 573

1356085
59,99 €
Mėnesio įmoka nuo 5.57€
Spalva
Dydis

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (1 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 2-4 d.d. DPD (2,90 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, birželio 24 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Prekės aprašymas

"Moteriškos aukštakulnės tamprės "Nebbia Mesh 573" greitai taps jūsų mėgstamiausiu sparingo partneriu. Įmantrus dizainas, į našumą orientuotos savybės ir praktiškos detalės suteikia išskirtinę treniruočių patirtį! Dėl aukšto liemens dizaino ir funkcionalių siūlių šios tamprės išryškins jūsų liekną liemenį ir leis parodyti nuostabias šlaunis ir sėdmenis. Techninės detalės visą laiką išlaiko leginsus savo vietoje, neleisdamos jiems treniruotės metu susiraukšlėti ir (arba) trintis. Kojinės taip pat turi prakaitą varantį tinklelį, dėl kurio jūsų ir taip tobulos šlaunys atrodys dar geriau! Pakelkite treniruotę į kitą lygį su nuostabiomis dviejų moterų aukštakulnėmis tamprėmis Nebbia Mesh 573.

Kojinės pagamintos iš POWER activewear medžiagos, kuri ne tik sukelia prakaitą ir labai greitai išdžiūsta, bet ir prisitaiko prie kiekvieno jūsų judesio (kad ir koks būtų jūsų dydis). Dėl išradingų siūlių, žiemiškų spalvų ir patvarios medžiagos moteriškos aukštakulnės kelnės Nebbia Mesh 573 yra madinga aktyvioji apranga, kuri padės atrasti savyje heroję, pasiryžusią siekti savo tikslų.


Prekės specifikacija

Gender
Moterims
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta