Vaikiški paspirtukai Razor: Razor A Shark Camo Paspirtukas
Vaikiški paspirtukai Razor: Razor A Shark Camo Paspirtukas

Razor A Shark Camo Paspirtukas

1357650
42,99 €
Mėnesio įmoka nuo 7.31€
Spalva
  • Mėlyna

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (2 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 2-4 d.d. DPD (2,90 €)
NEMOKAMAI atsiimkite antradienį, birželio 25 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Prekės aprašymas

SKILTIS SPECIALIOJO LEIDIJO PASPIRTUKAS: KLASIKOS ATSTATYMAS
Mūsų ikoninis paspirtukas „Razor A“ nustatė pramogų standartą nuo tada, kai 2000 m. pasirodė kaip pasaulinis reiškinys. O su visiškai nauja Special Edition Paradise ir Dino Camo grafika galite pradėti kitą reiškinį savo kaimynystėje. Šio specialaus leidimo grafika turi dvi naujas išvaizdas, kurios suteikia mūsų klasikiniam dizainui papildomo stiliaus.


NUO FUTURISTINĖS IKI PRIEŠISTORIKOS
Aplenkiant praeities vingius ir posūkius, šie specialaus leidimo grafikai suteikia nuostabių naujų būdų išradinėti mūsų klasikinį paspirtuką ir pretenduoti į šauniausio pasivažinėjimo titulą.


PARUOŠTA VAIRUOTI
Atraskite ir pirmyn – tai taip paprasta su Razor A Special Edition paspirtukais. „Razor A Special Edition“ paspirtukai yra paruošti jūsų pirmajam nuotykiui be jokio surinkimo ir lengvai reguliuojamų vairo, kad būtų nustatytas tobulas važiavimo aukštis.

Prekės specifikacija

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta