Dviračių ir riedučių apsaugos W-TEC: Downhill moto šalmas W-TEC FS-605
Dviračių ir riedučių apsaugos W-TEC: Downhill moto šalmas W-TEC FS-605

Downhill moto šalmas W-TEC FS-605

1290102
93,99 €
Mėnesio įmoka nuo 7.99€
Dydis
Spalva
  • Geltona
  • Cartoon
  • Skull Smile
  • Mėlyna

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5+ vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 3-6 d.d. DPD (2,90 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, liepos 1 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Prekės aprašymas

"Downhill" šalmas W-TEC FS-605 yra modernus, saugus ir praktiškas šalmas, kurį galima plačiai naudoti. Jis tinka ne tik ekstremaliam važiavimui dviračiu, važiavimui nuo kalno / laisvuoju stiliumi ar keturračiais, bet ir slidinėjimui bei snieglenčių sportui. Šalmas taip pat tinka motokroso treniruotėms. Tačiau jis nėra sertifikuotas motokroso lenktynėms. ABS korpusas puikiai apsaugo nuo smūgių.

Be nedidelio svorio, galite įvertinti ir patogų šalmo paminkštinimą su nuimamais ir plaunamais skruostų pagalvėlėmis. Dėl to "Downhill" šalmas "W-TEC FS-605" prisitaikys prie jūsų veido formos. 13 vienodai išdėstytų oro angų ir smakro ventiliacijos anga užtikrina puikią oro cirkuliaciją, todėl užtikrina maksimalų komfortą net ir naudojant šalmą ilgesnį laiką. Todėl vairuotojas gali visiškai susitelkti į kelią (net ir esant nepalankioms oro sąlygoms). Taip pat galite įvertinti reguliuojamą greito atsegimo mikrometrinę sagtį, kuri užtikrina greitą ir lengvą užsegimą. Nuimamas skydelis papildo aerodinaminę Downhill šalmo W-TEC FS-605 formą, todėl jis yra populiarus motociklų aksesuaras.


Prekės specifikacija

Technologija
In-Mold
Ventiliacija
Yra
Sun visor
no
Gaubto medžiaga
ABS
Dydžio reguliavimas
Nėra
Svoris [g]
940 g
Nuimamas paminkštinimas
Yra
Shield
no
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta