Moteriški marškinėliai ir liemenėlės Nebbia: Sportinė liemenėlė Nebbia X SEAQUAL TM 773
Moteriški marškinėliai ir liemenėlės Nebbia: Sportinė liemenėlė Nebbia X SEAQUAL TM 773

Sportinė liemenėlė Nebbia X SEAQUAL TM 773

1290520
25,99 €
Dydis
Spalva
  • Juoda

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (1 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 3-6 d.d. DPD (2,90 €)
NEMOKAMAI atsiimkite penktadienį, birželio 28 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Prekės aprašymas

"Nebbia X SEAQUAL TM 773" moteriška liemenėlė "Nebbia X SEAQUAL TM 773" yra "Nebbia SEAQUAL TM" linijos, kuri yra drabužių, pagamintų iš perdirbto vandenynų plastiko, dalis. Kurdama šią kolekciją "Nebbia" bendradarbiavo su Ispanijos iniciatyva SEAQUAL TM, kuri šiai nuostabiai aktyviai aprangai sukurti naudoja poliesterio siūlus, sukurtus iš vandenynuose atgautų daiktų (pavyzdžiui, plastikinių tinklų, maišelių ir butelių)!

Ši liemenėlės viršutinė dalis ne tik padeda gelbėti mūsų planetą, bet ir puikiai atrodo. Dėl juodai balto dizaino ši liemenėlės viršutinė dalis dera su visomis "Nebbia" tamprėmis (ne tik su "SEAQUAL"). Ši liemenėlės viršutinė dalis su "Nebbia" spauda yra ne tik seksuali, bet ir labai patogi! Medžiaga, iš kurios pagamintas liemenėlės viršus, yra tokia minkšta ir elastinga, kad jos net nepajusite. Nugaroje esančios siauros petnešėlės padės išryškinti nugarą ir pečius.


Prekės specifikacija

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta