Bokso pirštinės inSPORTline: Bokso pirštinės inSPORTline Kuero
Bokso pirštinės inSPORTline: Bokso pirštinės inSPORTline Kuero

Bokso pirštinės inSPORTline Kuero

475779
62,99 €
Mėnesio įmoka nuo 5.85€
Dydis
Spalva
  • Juoda

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5+ vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 3-6 d.d. DPD (2,90 €)
NEMOKAMAI atsiimkite antradienį, liepos 9 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Prekės aprašymas

Boksininko pirštinės inSPORTline Kuero tinkamos tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems boksininkams. Pirštinės pagamintos iš aukštos kokybės kavų odos, todėl yra ne tik stilingos, bet ir patvarios, bet ir patogios, o tai itin svarbu praktikoje. Paminkštinimas sugeria stipriausius smūgius, apsaugodamas jūsų kumščius. Pirštines lengva užsimauti, jos turi platų "Velcro" dirželį, kuris jas pritvirtina, todėl jos neslysta. Nesvarbu, ar esate naujokas, ar patyręs kovotojas, su boksininko pirštinėmis inSPORTline Shormag nesuklysite.

Boksininko pirštinės nesilaiko tradicinių dydžių nurodymų. Vietoj to jie nustatomi pagal svorį (oz) - 1 oz = 28,35 g. Dažniausiai pasitaikantis bokso pirštinių svoris yra 10 oz, nes toks svoris reikalingas varžyboms. Tačiau sparingo varžyboms rekomenduojamos 12 uncijų pirštinės.


Prekės specifikacija

Medžiaga
Oda
Spalva
Juoda
Tipas
Bokso pirštinės
Dydis
Pasirenkamas
Paskirtis
Treniruotėms
Tvirtinimas
Velcro dirželis
Gamintojas
InSPORTline
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta