Moteriškos tamprės Nebbia: Moteriškos tamprės Nebbia Gold Mesh 829
Moteriškos tamprės Nebbia: Moteriškos tamprės Nebbia Gold Mesh 829

Moteriškos tamprės Nebbia Gold Mesh 829

476435
59,99 €
Mėnesio įmoka nuo 5.57€
Dydis
Spalva
  • Juoda

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (2 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 3-6 d.d. DPD (2,90 €)
NEMOKAMAI atsiimkite penktadienį, birželio 28 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Prekės aprašymas

Intense fit. Intense juodos spalvos. Intencionalus įsipareigojimas. Tokia yra Nebbia visiškai nauja moteriškų drabužių linija INTENSE! Šios tamprės padės jums išjudinti save iki ribos. Jei ieškote daikto, su kuriuo jaustumėtės patogiai ir seksualiai, tuomet "Nebbia" moteriškos tamprės "Gold Mesh 829" yra kaip tik jums! kompresinis audinys suteikia išskirtinę atramą treniruočių metu ir padeda gerinti raumenų atsistatymą. Aukštas liemuo padės išryškinti savo apvalumus ir paslėpti visus netobulumus. Dėl scrunch butt efekto jūsų sėdmenys atrodys neatremiamai. Kaip vyšnaitė ant torto - kvėpuojantis tinklelis užtikrins sausumą ir komfortą treniruotės metu. Stilingas NEBBIA užrašas ant kojos ne tik suteikia kojinėms ypatingą išvaizdą, bet ir primena, kad esate #NEBBIAfamily fitneso bendruomenės dalis. Taigi, ko laukiate? Kai eisite į sporto salę ar bėgioti vilkėdami šį (ar bet kurį kitą) INTENSE drabužį, visi atkreips dėmesį!

Linija INTENSE šlovina stiprias ir savimi pasitikinčias moteris, kurios gyvena visavertį gyvenimą ir ryžtingai siekia savo tikslų! Tokia yra šios naujos linijos idėja, kuri yra paprastesnė nei bet kada anksčiau ir leidžia perkelti savo veiklą į kitą lygį! Nesėdėkite tiesiog namuose! Pradėkite jau šiandien! Ši nuostabi naujoji linija padės jums pasiekti savo fitneso tikslus!


Prekės specifikacija

Lytis
Moterims
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta