Pusiausvyros platformos BoarderKING: Balansinė lenta BoarderKING Classic
Pusiausvyros platformos BoarderKING: Balansinė lenta BoarderKING Classic

Balansinė lenta BoarderKING Classic

486954
124,00 €
Mėnesio įmoka nuo 7.62€
Spalva
  • Juoda
  • Raudona
  • Geltona
  • Medienos

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (3 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAS Pristatymas 3-6 d.d. DPD (0,00 €)
NEMOKAMAI atsiimkite penktadienį, birželio 28 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Prekės aprašymas

Tinkama tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems naudotojams, Balansinė lenta BoarderKING Classic yra nuostabus priedas pusiausvyrai ir motoriniams įgūdžiams lavinti. Sukurta bendradarbiaujant su geriausiais sportininkais ir ekspertais, "trickboards" yra puikus būdas pagerinti vikrumą ir fizinę formą. Be to, ji puikiai tinka daugeliui pusiausvyros sporto šakų, pavyzdžiui, snieglenčių sportui, burlenčių sportui ar slidinėjimui.

Vis dėlto svarbiausia, kad važinėdami Balansine lenta BoarderKING Classic patirsite daug džiaugsmo. Ant jos galite atlikti begalę triukų ir pratimų. Kadangi lentą galite nešiotis su savimi, ją galėsite naudoti ir patalpose, ir lauke. Triukų lentos padeda pagerinti pusiausvyrą, stabilumą ir kūno kontrolę bei stiprinti giliuosius pilvo ir nugaros raumenis. 

;

Pagaminta iš aukštos kokybės 10 sluoksnių klevo, lenta yra itin lanksti. Be to, ji pasižymi perregimu paviršiumi kuris neleidžia slysti ir užtikrina geresnį sukibimą. Apatinėje lentos pusėje esantys apsauginiai ribotuvai puikiai tinka pradedantiesiems, nes leidžia jiems jaustis užtikrinčiau - patyrę naudotojai gali juos lengvai pašalinti. Balansavimo lenta "BoarderKING Classic" komplektuojama su 66 x 183 cm priešslystančiu kamštiniu padu ir 10 x 33 cm kamštiniu cilindru puikiai tinkančiu pradedantiesiems.    

Prekės specifikacija

Didžiausia apkrova
100 kg
Svoris
7 kg
Plotis
27 cm
Ilgis
75 cm
Paskirtis
Pradedantiesiems ir patyrusiems naudotojams
Amžiaus grupė
9+
Storis
1.5 cm
Cilindro skersmuo
10 cm
Cilindro ilgis
33 cm
Čiužinio ilgis
183 cm
Kilimėlio plotis
66 cm
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta