Turistinės kuprinės ir krepšiai Deuter: Turistinė kuprinė žygiams Deuter Trail Pro, 34l
Turistinės kuprinės ir krepšiai Deuter: Turistinė kuprinė žygiams Deuter Trail Pro, 34l

Turistinė kuprinė žygiams Deuter Trail Pro, 34l

639422
220,00 €
Mėnesio įmoka nuo 11.8€
Spalva
  • Pilka

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (4 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAS Pristatymas 3-6 d.d. DPD (0,00 €)
NEMOKAMAI atsiimkite penktadienį, spalio 4 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Prekės aprašymas

Produkto personalizavimas

Reikalingas jūsų užrašas ar logotipas ant prekės? Mūsų įmonė atlieka termo/sublimacinę spaudą, siuvinėja ant tekstilės, sportinių aprangų, rankšluosčių ir kt. Graviruojame ant gertuvių, puodelių, termosų, peilių ir kitų jums reikalingų personalizuoti produktų.

Daugiau informacijos rasite: www.pontas.lt Jeigu turite daugiau klausimų apie galimybę personalizuoti šią prekę - susisiekite telefonu: +37069987173 arba parašykite: labas@pontas.lt

 

Specialiai moterims sukurta žygių kuprinė "Deuter Trail Pro 34 SL turi trumpesnę nugarą ir siauresnes petnešas. Nugara paminkštinta, todėl puikiai paskirsto apkrovą ir suteikia atramą. Kuprinėje yra daugybė kišenių, kuriose galima laikyti hidravimo paketą, vandens buteliuką, vertingus daiktus ar šalmą. Aistringi alpinistai neabejotinai įvertins trekingo lazdų ir ledo kirvių laikiklius, taip pat kilpas ant pečių diržų karabinams pritvirtinti. Integruoti suspaudimo diržai yra malonus akcentas - viskas, ką jums reikia padaryti, kad prisitrauktumėte kuprinę, tai patraukti už šonuose esančių rankenų. Užtrauktuku užsegamas priekinis atidarymas užtikrina lengvą prieigą, todėl galite greitai rasti tai, ko ieškote, o daiktai bus tvarkingi.  Žygio kuprinė "Deuter Trail Pro 34 SL" pravers jūsų žygių ir (arba) kopimo į kalnus metu.

Prekės specifikacija

Svoris
1.45 kg
Medžiaga
Poliamidas
Poliesteris
Spalva
Pasirenkama
Tipas
Turistinė kuprinė
Plotis
21 cm
Ilgis
32 cm
Aukštis
64 cm
Talpa
34 l
Fixing points
yes
Ergonomically shaped back
yes
Water bag pocket
yes
Raincoat
yes
Product added to compare.
Prekė įsiminta