Turistinės kuprinės ir krepšiai Deuter: Hiking Backpack Deuter Trans Alpine 28 SL
Turistinės kuprinės ir krepšiai Deuter: Hiking Backpack Deuter Trans Alpine 28 SL

Hiking Backpack Deuter Trans Alpine 28 SL

639455
164,00 €
Mėnesio įmoka nuo 8.68€
Spalva
  • Juoda
  • Dusk-Marine

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (1 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAS Pristatymas 3-6 d.d. DPD (0,00 €)
NEMOKAMAI atsiimkite penktadienį, spalio 4 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Prekės aprašymas

Produkto personalizavimas

Reikalingas jūsų užrašas ar logotipas ant prekės? Mūsų įmonė atlieka termo/sublimacinę spaudą, siuvinėja ant tekstilės, sportinių aprangų, rankšluosčių ir kt. Graviruojame ant gertuvių, puodelių, termosų, peilių ir kitų jums reikalingų personalizuoti produktų.

Daugiau informacijos rasite: www.pontas.lt Jeigu turite daugiau klausimų apie galimybę personalizuoti šią prekę - susisiekite telefonu: +37069987173 arba parašykite: labas@pontas.lt

 

Specialiai moterims sukurta žygių kuprinė "Deuter Trans Alpine 28 SL" turi trumpesnę nugarą ir siauresnes petnešas. Dėl ergonomiškų petnešų, sutvirtintos nugaros ir paminkštintų, papildomai kvėpuojančių panelių palei stuburą kuprinė išlieka patogi net ir visiškai pakrauta. Atitinkamai krūtinės diržas ir juosmens diržas tvirtai pritvirtina kuprinę, neleisdami jai nukristi nuo nugaros. Kuprinėje yra pakankamai vietos visiems būtiniausiems daiktams, įskaitant kišenes vandens buteliukui, blauzdų apsaugoms, pompai, įrankiams, vertingiems daiktams, telefonui ar žemėlapiui. Aistringi dviratininkai tikrai įvertins šalmo laikiklį. Dėl suspaudimo dirželių kuprinę galėsite naudoti prasto apšvietimo sąlygomis. Žygių kuprinė "Deuter Trans Alpine 28 SL" tinkama visoms kelionėms.


Prekės specifikacija

Svoris
1.18 kg
Medžiaga
210D Polyamide
600D Polyester
Spalva
Pasirenkama
Tipas
Turistinė kuprinė
Plotis
26 cm
Ilgis
52 cm
Aukštis
22 cm
Talpa
28 l
Product added to compare.
Prekė įsiminta