Turistinės kuprinės ir krepšiai Mammut: Kuprinė MAMMUT Ducan 24 L
Turistinės kuprinės ir krepšiai Mammut: Kuprinė MAMMUT Ducan 24 L

Kuprinė MAMMUT Ducan 24 L

1290954
138,00 €
Mėnesio įmoka nuo 8.57€
Spalva
  • Juoda
  • Sapphire Black

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (1 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAS Pristatymas 2-4 d.d. DPD (0,00 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, liepos 1 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Prekės aprašymas

Produkto personalizavimas

Reikalingas jūsų užrašas ar logotipas ant prekės? Mūsų įmonė atlieka termo/sublimacinę spaudą, siuvinėja ant tekstilės, sportinių aprangų, rankšluosčių ir kt. Graviruojame ant gertuvių, puodelių, termosų, peilių ir kitų jums reikalingų personalizuoti produktų.

Daugiau informacijos rasite: www.pontas.lt Jeigu turite daugiau klausimų apie galimybę personalizuoti šią prekę - susisiekite telefonu: +37069987173 arba parašykite: labas@pontas.lt

 

Krepšinė MAMMUT Ducan 24 L nevaržo jūsų judesių, todėl idealiai tinka vienos dienos kelionėms ir (arba) žygiams. CONTACT STREAM™ nugaros konstrukciją sudaro integruotas lengvas metalinis rėmas ir ištemptas tinklelis, kuris nuvalo prakaitą ir gerai vėdina nugarą, o tai pravers karštomis vasaros dienomis. Galima reguliuoti petnešų, klubų diržo ir krūtinės diržo ilgį, todėl kuprinė puikiai priglunda. Taip pat galite įvertinti trekingo lazdų ir ledo kirvių laikiklius, daugybę kišenių visiems būtiniausiems daiktams ir integruotą lietaus užklotą, kuris pravers lietingu oru. MAMMUT Ducan 24 L kuprinė užtikrina išskirtinį komfortą.


Prekės specifikacija

Svoris
0.91 kg
Medžiaga
Poliamidas
Poliesteris
Spalva
Pasirenkama
Tipas
Turistinė kuprinė
Plotis
27 cm
Ilgis
54 cm
Aukštis
23 cm
Reflective features
Yra
Talpa
24 l
Optional accessories
no
Fixing points
yes
Ergonomically shaped back
yes
Water bag pocket
no
Raincoat
yes
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta