Vyriški marškiniai trumpomis rankovėmis Nebbia: Vyriški marškinėliai Nebbia Golden Era 192
Vyriški marškiniai trumpomis rankovėmis Nebbia: Vyriški marškinėliai Nebbia Golden Era 192

Vyriški marškinėliai Nebbia Golden Era 192

1291263
45,99 €
Dydis
Spalva
  • Balta
  • Pilka

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (1 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 2-4 d.d. DPD (2,90 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, spalio 7 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Prekės aprašymas

Produkto personalizavimas

Reikalingas jūsų užrašas ar logotipas ant prekės? Mūsų įmonė atlieka termo/sublimacinę spaudą, siuvinėja ant tekstilės, sportinių aprangų, rankšluosčių ir kt. Graviruojame ant gertuvių, puodelių, termosų, peilių ir kitų jums reikalingų personalizuoti produktų.

Daugiau informacijos rasite: www.pontas.lt Jeigu turite daugiau klausimų apie galimybę personalizuoti šią prekę - susisiekite telefonu: +37069987173 arba parašykite: labas@pontas.lt

 

Marškinėliai Nebbia Golden Era 192 yra įprasto kirpimo marškinėliai, kurie atrodo lygiai taip pat, kaip ir tie, kuriuos galite pamatyti nuotraukose, darytose 1960-aisiais Santa Monikos "Muscle Beach" paplūdimyje, laikotarpiu, kuris dabar vadinamas kultūrizmo aukso amžiumi. Ir rankovės, ir patys marškinėliai yra šiek tiek ilgesni, o 1965 m. užrašas yra išlenktas, todėl marškinėliai atrodo gražiai, vintage. Marškinėlių dizainą papildantis ikoniškas "O" reiškia Mr. Olympia - profesionalias vyrų kultūrizmo varžybas, kurių įkvėpta ši kolekcija. Dėl aukštos kokybės audinio ir stilingos spaudos vyriški marškinėliai Nebbia Golden Era 192 yra išskirtinis drabužis, kurį pastebės visi.


Prekės specifikacija

Lytis
Vyrams
Product added to compare.
Prekė įsiminta