Neperšlampami krepšiai W-TEC: Neperšlampama motociklininko kuprinė W-TEC Uphills
Neperšlampami krepšiai W-TEC: Neperšlampama motociklininko kuprinė W-TEC Uphills

Neperšlampama motociklininko kuprinė W-TEC Uphills

678784
66,99 €
Mėnesio įmoka nuo 6.22€
Spalva
  • Juoda
  • Chaki

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5+ vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 2-4 d.d. DPD (2,90 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, rugpjūčio 5 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Prekės aprašymas

"Vandeniui atspari motociklininko kuprinė W-TEC Uphills yra didelės talpos, 25 litrų kuprinė, pagaminta iš vandeniui atsparaus ir lengvai prižiūrimo PVC. Kuprinės atsparumą vandeniui dar labiau sustiprina susukamas viršutinis užsegimas, suvirintos siūlės ir vandeniui atsparus priekinės kišenės užtrauktukas, kuris leidžia iškart pasiekti smulkius daiktus. Be to, ant kišenės yra šviesą atspindinčių elementų, kurie pagerins jūsų matomumą prasto apšvietimo sąlygomis.

Kadangi kuprinė tinka ne tik važiuoti motociklu, bet ir važiuoti dviračiu ar leistis į pėsčiųjų žygius, kairėje jos pusėje rasite kilpas ir plastikinius D formos žiedus karabinams ar papildomoms šviesą atspindinčioms juostelėms pritvirtinti. Kitoje kuprinės pusėje yra užtraukiama tinklinė kišenė, į kurią galite įsidėti vandens buteliuką ar bet kokį kitą daiktą, kurio nenorite nešiotis kuprinėje, pavyzdžiui, šlapias kojines :)

Be reguliuojamo ilgio petnešų, taip pat yra reguliuojamo aukščio ir ilgio krūtinės diržai, kurie abu leidžia puikiai prisitaikyti. Sutvirtinta ir paminkštinta nugara suteikia papildomo komforto. Vandeniui atspari motociklininko kuprinė "W-TEC Uphills" yra praktiškas bagažas, tinkantis įvairiai veiklai, ypač jei vykstate į lietų arba plaukiate baidarėmis.


Prekės specifikacija

Svoris
0.82 kg
Nenurodyta
Medžiaga
PVC
Spalva
Juoda
Tipas
Neperšlampamas krepšys
Plotis
33 cm
Aukštis
66 cm
Reflective features
Yra
Talpa
25 l
Optional accessories
no
Fixing points
yes
Ergonomically shaped back
yes
Water bag pocket
no
Raincoat
no
Shoulder straps
yes
Transparent window
no
Securing system
Folding system
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta