Batų apkaustai ir sniegbačiai  Ferrino: Sniegbačiai Ferrino Baldas Miage Castor Special
Batų apkaustai ir sniegbačiai  Ferrino: Sniegbačiai Ferrino Baldas Miage Castor Special

Sniegbačiai Ferrino Baldas Miage Castor Special

690674
200,00 €
Mėnesio įmoka nuo 10.72€
Spalva
  • Žalia

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (3 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAS Pristatymas 3-6 d.d. DPD (0,00 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, liepos 1 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Prekės aprašymas

Įmantrios snieglentės "FERRINO Baldas Miage Castor Special" yra idealios sniego ekspedicijoms, kai ant nugaros reikia nešti sunkią kuprinę. Dėl didelio pagrindo neįsirėšite į sniegą. Be 120 kg svorio ribos, snieglentės taip pat gali pasigirti tvirtu rėmu, pagamintu iš grūdinto plastiko, kuris yra atsparus iki -20 °C temperatūrai, ir keraminėmis detalėmis, todėl snieglentės yra itin patvarios. Plieninė geležtė viršūnėje ir 6 kiti spygliai užtikrina stabilumą ant puraus sniego ar apledėjusio paviršiaus.

Snieglentės FERRINO Baldas Miage Castor Special turi "Castor" surišimą, todėl tinka šių dydžių batams: 34-48. Batą snieglentėse pritvirtinti taip paprasta, kad tai gali padaryti net visiškas naujokas - tereikia sureguliuoti rišimą pagal savo šou dydį, įkišti bato galą į priekyje esantį "krepšelį" ir užveržti dirželius atitinkamai ties galu ir kulkšnimi. Ant kulkšnies esantis dirželis yra su fiksatoriumi - tereikia per fiksatorių perverti V formos dirželį, tada porą kartų pakelti fiksatorių ir priveržti, kad batas būtų pritvirtintas vietoje. Norėdami atlaisvinti dirželį, naudokite raudonąją reketuko dalį.

Butą vietoje padeda pritvirtinti TD sistema - yra plieninis užraktas, kuris užfiksuoja galinę surišimo dalį. Norint atlaisvinti rišimą, tereikia pasukti užraktą aukštyn. Stačiai kylant į kalną, užraktą galite naudoti kulnui paremti, kad kopti būtų patogiau.



Prekės specifikacija

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta