Pusiausvyros platformos Airex: Pusiausvyros platforma Airex, mėlyna
Pusiausvyros platformos Airex: Pusiausvyros platforma Airex, mėlyna
Pusiausvyros platformos Airex: Pusiausvyros platforma Airex, mėlyna
Pusiausvyros platformos Airex: Pusiausvyros platforma Airex, mėlyna

Pusiausvyros platforma Airex, mėlyna

741385
69,99 €
Mėnesio įmoka nuo 6.49€

Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 2-3 d.d. DPD (2,90 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, birželio 24 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Prekės aprašymas

"AIREX® Balance-pad" yra puiki terapijos ir treniruočių priemonė, pagaminta iš itin minkštos AIREX® putų medžiagos. Lygus balansinės pagalvėlės paviršius puikiai tinka pradedantiems pusiausvyros treniruotis basomis. Dėl savo 6 cm storio ši Balance-pad pasižymi pageidaujamomis destabilizuojančiomis savybėmis. Paslankus putplastis nuolat meta iššūkį kūnui išlaikyti pusiausvyrą ir stabilizuoti sąnarius. Atliekant pratimus ant šios balansinės pagalvėlės įsitraukia daugiau gilesnių raumenų nei atliekant pratimus be balansinės pagalvėlės. Treniruotės ant Balance-pad gali tikslingai pagerinti tiek sąlyginius, tiek koordinacinius gebėjimus, pavyzdžiui, jėgą, ištvermę, diferenciaciją ir pusiausvyrą.


Numatoma paskirtis:

AIREX® gaminiai yra skirti kaip judesio terapijos pagalbinė priemonė, skirta naudoti tiek įstaigose, tiek namuose. Ant grindų gulintis daiktas yra atrama žmogui atliekant mediciniškai nurodytus ir paskirtus pratimus, skirtus motoriniams įgūdžiams ir pusiausvyrai gerinti arba laikysenos kontrolei ir (arba) dėl neurologinės ar ortopedinės ligos atsiradusiam galūnių ir liemens raumenų silpnumui gydyti.

Savybės
Didžiausias komfortas ir treniruočių poveikis: izoliuojantis, minkštas, šiltas, pasižymintis puikiomis aukštomis destabilizuojančiomis savybėmis
Skirta visoms terapijos ir mokymo reikmėms
Fizinis ir psichinis daugiafunkciškumas
Skirta naudoti lauke ir viduje: atspari oro sąlygoms
Ilgaamžiškumas
Higieniškas: Sanitarinis apdorojimas ir lengvas valymas
Uždarų akučių putų konstrukcija

Prekės specifikacija

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta