Liemenėlės inSPORTline: Moteriška sportinė liemenėlė inSPORTline Azareta
Liemenėlės inSPORTline: Moteriška sportinė liemenėlė inSPORTline Azareta

Moteriška sportinė liemenėlė inSPORTline Azareta

748169
34,99 €
Dydis
Spalva
  • Juoda

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (1 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 2-4 d.d. DPD (2,90 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, rugpjūčio 5 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Prekės aprašymas

Dėka savo minimalistinio dizaino "inSPORTline Azareta" moteriškos liemenėlės viršutinė dalis galima naudoti labai įvairiai - nuo visų rūšių sporto ir fitneso užsiėmimų bei treniruočių iki laisvalaikio ir paprastos liemenėlės, kurią dėvite po marškinėliais. Tvirta, plati ir elastinga juosta su stilingu užrašu užtikrina, kad viršutinė liemenėlės dalis nejudėtų nė per centimetrą net ir intensyviai fiziškai dirbant.

Taip pat galite įvertinti aiškią liemenėlės konstrukciją ir lanksčią, lengvai prisitaikančią, elastingą ir minkštą medžiagą, kuri nuveda prakaitą nuo odos, todėl dėvintis liemenėlę išlieka sausas ir gaivus net ir intensyvių treniruočių metu. Moteriška liemenėlės viršutinė dalis "inSPORTline Azareta" užtikrina maksimalų komfortą ir puikų judrumą. Šis modelis sukurtas ir pagamintas Čekijoje, o aktyviųjų drabužių audinys - Italijoje ir turi Öko-Tex Standard 100 sertifikatą.


Prekės specifikacija

Lytis
Moterims
Dirželiai
Wide
Reinforcement
No
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta