Moteriški džemperiai inSPORTline: Moteriškas džemperis inSPORTline Overhoodie
Moteriški džemperiai inSPORTline: Moteriškas džemperis inSPORTline Overhoodie

Moteriškas džemperis inSPORTline Overhoodie

1291472
53,99 €
Mėnesio įmoka nuo 9.18€
Dydis
Spalva

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 3-6 d.d. DPD (2,90 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, rugpjūčio 5 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Prekės aprašymas

Iš 100 % medvilnės pagamintas moteriškas džemperis su gobtuvu inSPORTline Overhoodie yra stilingas ir patogus džemperis su gobtuvu laisvalaikiui. Minkšta medžiaga yra patogi, netrukdo judėti, gerai ištraukia prakaitą ir išlaiko šilumą šaltu oru. Jei mėgstate maišo formos drabužius, tikrai įvertinsite jo oversized kirpimą. Ant rankovių esančios dizainerio juostelės su inSPORTline užrašu papildo kitaip minimalistinį džemperio dizainą.

Miklinėje striukėje su gobtuvu taip pat yra praktiška kengūros kišenė, kurioje galima laikyti būtiniausius daiktus. Dar yra erdvus gobtuvas su užtrauktuku, kuris apgalvotas iki paskutinės detalės - ant virvelių yra PU/metalo cilindrai. Moteriška striukė su gobtuvu inSPORTline Overhoodie buvo suprojektuota ir pagaminta Čekijoje. Be to, audinys pagamintas bendradarbiaujant su vietiniais gamintojais ir turi Öko-Tex Standard 100 sertifikatą.


Prekės specifikacija

Medžiaga
Medvilnė
Spalva
Juoda
Tipas
Džemperis
Dydis
L
M
S
XL
XS
Paskirtis
Sportui
Lytis
Moterims
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta