Aukšto liemens antblauzdžiai inSPORTline: Moteriškos tamprės inSPORTline Highwaist
Aukšto liemens antblauzdžiai inSPORTline: Moteriškos tamprės inSPORTline Highwaist

Moteriškos tamprės inSPORTline Highwaist

1291343
53,99 €
Mėnesio įmoka nuo 9.18€
Dydis
Spalva
  • Juoda

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (1 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 3-6 d.d. DPD (2,90 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, rugpjūčio 5 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Prekės aprašymas

"Moteriškos tamprės inSPORTline Highwaist" su aukštu juosmeniu, kuris užtikrina, kad jos nejudėtų nė per centimetrą net ir intensyviai sportuojant, be to, pabrėžia ir lieknina liemens liniją. Rafinuotai iškirpta nugara išryškins jūsų sėdmenis. Dizainerio juostelės su užrašu inSPORTline šonuose suteikia papildomą atramą šlaunų ir klubų sritims. Be to, jos taip pat papildo minimalistinio dizaino antblauzdžius.

Patogi, prisitaikanti ir minkšta medžiaga yra būtina. Be to, audinys užtikrina nedidelį suspaudimą. Taip pat galite įvertinti šaunią mažą kišenėlę ant dešinės šlaunies, į kurią galite įsidėti būtinus daiktus, pavyzdžiui, išmanųjį telefoną, asmens tapatybės kortelę, raktus ar net nedidelį užkandį (pavyzdžiui, baltyminį batonėlį) ir visada turėti juos po ranka. Nesvarbu, ar planuojate sportuoti namuose, ar eiti į sporto salę, ar lauko treniruoklių salę, moteriškos tamprės inSPORTline Highwaist jūsų nenuvils! Šis modelis sukurtas ir pagamintas Čekijoje, o aktyvios aprangos audinys - Italijoje ir turi Öko-Tex Standard 100 sertifikatą.


Prekės specifikacija

Ilgis
Full length
Lytis
Moterims
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta