Bėgimo kuprinės Ferrino: Backpack FERRINO Zephyr 22 + 3 L SS23
Bėgimo kuprinės Ferrino: Backpack FERRINO Zephyr 22 + 3 L SS23

Backpack FERRINO Zephyr 22 + 3 L SS23

968136
136,00 €
Mėnesio įmoka nuo 8.42€
Spalva
  • Juoda
  • Mėlyna
  • Žalia
  • Geltona

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (1 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAS Pristatymas 3-6 d.d. DPD (0,00 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, lapkričio 4 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Prekės aprašymas

Produkto personalizavimas

Reikalingas jūsų užrašas ar logotipas ant prekės? Mūsų įmonė atlieka termo/sublimacinę spaudą, siuvinėja ant tekstilės, sportinių aprangų, rankšluosčių ir kt. Graviruojame ant gertuvių, puodelių, termosų, peilių ir kitų jums reikalingų personalizuoti produktų.

Daugiau informacijos rasite: www.pontas.lt Jeigu turite daugiau klausimų apie galimybę personalizuoti šią prekę - susisiekite telefonu: +37069987173 arba parašykite: labas@pontas.lt

 

Krepšinė FERRINO Zephyr 22 + 3 L SS23 yra lengva universali kuprinė, kurią galite nešioti važiuodami dviračiu, keliaudami pėsčiomis arba nusprendę pabėgioti. Dėl nuostabaus ergonomiško nugaros paminkštinimo (Hollow Back System) ir kvėpuojančio tinklelio (Dry Net System) derinio kuprinė yra itin patogi ir neleidžia prakaituoti. Lengvas vidinis rėmas užtikrina optimalų apkrovos paskirstymą. Krūtinės diržas ir juosmens diržas suteikia papildomo komforto.

Taip pat "FERRINO Zephyr 22 + 3 L SS23" kuprinėje "FERRINO Zephyr 22 + 3 L SS23" yra įvairių kišenių. Be pagrindinio skyriaus, joje taip pat yra hidratacijos pakuotės kišenė, mažesnis priekinis skyrius ir tinklinės šoninės kišenės. Dar yra trekingo lazdų laikikliai ir prie krūtinės diržo įmontuotas avarinis švilpukas, kurie pravers žygio metu. O jei esate dviratininkas, neabejotinai įvertinsite laikiklius šalmo tinkleliui. O kadangi tai yra 3+ kuprinė, galite padidinti jos talpą 3 litrais. Ši nuostabi kuprinė jūsų nenuvils!


Prekės specifikacija

Medžiaga
Diamond HD
Atspindintys elementai
Yra
Talpa
25 l
Svoris [g]
935 g
Papildomi priedai
yes
Tvirtinimo taškai
yes
Ergonomically shaped back
yes
Vandens maišelio kišenė
yes
Raincoat
yes
Metal frame
Yes
Product added to compare.
Prekė įsiminta