Moteriški motociklininko džinsai W-TEC: Moteriški moto džinsai Jeans W-TEC Leonarda

Moteriški moto džinsai Jeans W-TEC Leonarda

451695
103,00 €
Monthly payment from 7.17€
Pristatysime iki: 2024-05-26
Color
Dydis

Prekės aprašymas

"Moteriški motociklininko džinsai W-TEC Leonarda" atrodo kaip įprasti džinsai, ir tai yra gerai. Juose yra nuimamos klubų ir kelių apsaugos. Be apsaugų kelnes galima naudoti kaip įprastus džinsus (ir niekas nepastebės, kad tai iš tikrųjų motociklininko kelnės). Užsimovę šias stilingas kelnes, puikiai atrodysite ant motociklo.

Siekiant užtikrinti papildomą saugumą, džinsas sutvirtintas aramido pluoštu, kuris yra itin tvirtas ir daro audinį atsparų smūgiams bei dilimui. Be to, kelnės taip pat turi šviesą atspindinčias juosteles, kurias galima rasti reverso apatinėje pusėje. Kad taptumėte geriau matomi prasto apšvietimo sąlygomis, tereikia užsisegti kojas. Dėl viduje esančio minkšto tinklelio kelnės tampa labiau pralaidžios orui ir suteikia papildomo komforto. Kad jos būtų dar patogesnės, į džinsinį audinį pridėta lycros. Dėl to kelnės puikiai priglunda ir išryškina jūsų apvalumus.

Į daugybę kišenių galite susidėti visus smulkius daiktus. Sagos, užtrauktukai ir metalinis užtrauktukas papildo kitaip minimalistinį kelnių dizainą. Aukšto lygio patogumas ir saugumas yra tai, kuo didelis moteriškų motociklininkų džinsų W-TEC Leonarda išskirtinumas. Jos puikiai tinka ne tik pavasarį ir rudenį, bet ir karštomis vasaros dienomis.


Prekės specifikacija

Material
Aramid
Denim
Likra
Poliesteris
Reflective features
Taip
Ventilation
Nėra
Protectors
Taip
Removable protectors
Taip
Jacket zipper connection
Nėra
8596084111814
451695

Peržiūrėta

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta