Vaikų motokroso pirštinės W-TEC: Children’s Motocross Gloves W-TEC Matosinos Kids

Children’s Motocross Gloves W-TEC Matosinos Kids

1135065
17,99 €
Pristatysime iki: 2024-05-16
Spalva
Dydis

Prekės aprašymas

Vaikų motokroso pirštinės W-TEC Matosinos Kids - tai lanksčios, lengvos ir funkcionalios pilno piršto vaikiškos pirštinės su kvėpuojančio tinklelio viršutine dalimi ir perforuotu delnu. Rankenos dalis pagaminta iš tvirtos medžiagos su neslystančia danga, kad rankos nenuslystų nuo vairo. Silikono detalės ant pirštų galų užtikrina papildomą sukibimą.

Dėl ant riešo esančio "Velcro" dirželio galite reguliuoti vaikiškų motokroso pirštinių W-TEC Matosinos Kids dydį , kad jos puikiai tiktų. Pirštinės taip pat pasižymi dideliu elastingos likros kiekiu. Šios pirštinės buvo sukurtos taip, kad puikiai priglustų ir užtikrintų jautrų pojūtį bei geresnį sukibimą, todėl galėsite visiškai susikoncentruoti į savo pasirodymą.

Dėl savo savybių vaikiškas motokroso pirštines W-TEC Matosinos Kids taip pat galima naudoti kaip pilno piršto dviratininko pirštines. Dėl to jos pradžiugins kiekvieną jaunąjį lauko nuotykių ieškotoją.


Kaip tinkamai prižiūrėti motociklininko aprangą, sužinosite mūsų vadove.

Kaip matuoti: Tai išoriniai drabužių matmenys, kai jie yra šiek tiek ištempti. Tai nėra kūno matmenys. Optimalu, jei matmenis palyginsite su jums gerai tinkančiais drabužiais.

 /></p>
</div>
                                                            
                                                    </div>
                    
                </div>
            </section>
        
        <section id=

Prekės specifikacija

Material
Amara
Elastanas
Neoprenas
Poliesteris
Use
Children
Length
Short
Anti-slip palms
Taip
Reflective features
Nėra
Knucle protectors
Nėra
Velcro wrist strap
Taip
Thermal insulation
Nėra
Heating
no
Touch screen compatible
Taip
8596084156402
1135065
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta